sport

A vrut să aibă un Ferrari ca nimeni altul, iar acum cere un preț imens pe bolid! Are doar 21.000 de kilometri

A vrut să aibă un Ferrari ca nimeni altul, iar acum cere un preț imens pe bolid! Are doar 21.000 de kilometri
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Bolidul Ferrari, unicat în lume, are numai 21.000 de kilometri parcurși și tocmai a fost scos la vânzare pentru un preț uriaș.

A vrut să aibă un Ferrari ca nimeni altul, iar acum cere un preț imens pe bolid! Are doar 21.000 de kilometri

Colecționarul de mașini și-a creat un Ferrari după gustul său și acum l-a scos la vânzare contra unui preț imens.

În 2004, când a achiziționat bolidul, britanicul s-a asigurat că urmează să intre în posesia unei mașini cum nu mai există, informează spaniolii de la Marca.

În primul rând, pe capotă apar semnăturile componenților echipei de Formula 1 Ferrari din 2004: piloții Michael Schumacher și Rubens Barrichello, președintele Luca di Montezemolo, șeful echipei Jean Todt, directorul tehnic Ross Brawn și mecanicul șef Nigel Stepney.

Excentricul colecționar a solicitat, de asemenea, ca tapițeria scaunelor să fie matlasată și brodată cu stema Enzo Ferrari. În acești 19 ani a parcurs numai 21.000 de kilometri la volanul bolidului său, pe care acum l-a scos la vânzare pentru o sumă exorbitantă: 3,3 milioane de euro!

Cum sună anunțul de vânzare al bolidului de 3,3 milioane de euro

Anunțul publicat pe site-ul Dick Lovett, dealer oficial Ferrari, este mai mult decât amănunțit.

„Motorul V12 de 6,0 litri Tipo F140B este cuplat la o cutie de viteze manuală automată cu șase trepte special dezvoltată. Au fost construite doar 399 de exemplare, cu o mașină suplimentară creată pentru Papa Ioan Paul al II-lea în 2004. Exemplarul nostru este unul dintre cele doar treizeci și unu de mașini din Marea Britanie. Comandat nou prin intermediul Maranello Sales din Egham și ridicat de la fabrica Ferrari în 2004. Proprietarul său original, un cunoscut colecționar și pasionat de Ferrari, a avut o relație foarte apropiată cu Ferrari și a devenit prieten personal cu mulți dintre directorii și membrii fabricii și ai echipei de F1. Datorită acestei relații, proprietarul inițial a putut beneficia de o serie de cereri speciale.

Mașina are toate accesoriile originale, cartea de service, manualele, ambele chei originale, precum și cu fotografii de colecție de la fabrică și un dosar istoric complet documentat, care datează din 2004. Pregătit cu meticulozitate de către maeștrii noștri tehnicieni Ferrari, Enzo este în prezent în curs de obținere a statutului și certificării Ferrari Classiche. O completare valoroasă a provenienței sale, oferind viitorului său custode încrederea și siguranța moștenirii de durată a acestui simbol automobilistic. Însoțită de capota semnată și de interiorul comandat special, aceasta vă oferă oportunitatea de a achiziționa una dintre piesele de producție limitată Ferrari”, se arată în anunțul publicat pe site-ul Dick Lovett.

(Sursă foto: dicklovett.co.uk)

The post A vrut să aibă un Ferrari ca nimeni altul, iar acum cere un preț imens pe bolid! Are doar 21.000 de kilometri appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top