sport

Universitatea Craiova – Dinamo 1-0, Live Video Online, în etapa 16 din Superliga | Oltenii au avut nevoie de doar cinci minute pentru a deschide scorul

Universitatea Craiova – Dinamo 1-0, Live Video Online, în etapa 16 din Superliga | Oltenii au avut nevoie de doar cinci minute pentru a deschide scorul
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Universitatea Craiova – Dinamo București se joacă acum în etapa cu numărul 16 din Superliga, prima a returului. Meciul este transmis în direct la TV de posturile Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport și poate fi urmărit în format Live Video Online pe www.prosport.ro.

În alte vremuri un derby mai mult decât echilibrat, acest meci nu a reprezentat, în ultimii ani, decât o ocazie foarte bună pentru olteni de a-și burduși golaverajul. Formația din Bănie este considerată mare favorită și în jocul de astăzi, casele de pariuri acordându-le „câinilor” o cotă chiar și mai mare de 10 pentru un succes pe „Ion Oblemenco”. Antrenorul din Șos. Ștefan cel Mare, Ovidiu Burcă, a anunțat, însă, că a venit vremea ca elevii lui să înceapă să cucerească și puncte, nu doar să puncteze la impresia artistică.

Vezi AICI cele mai importante faze Live Video Online din meciul Universitatea Craiova – Dinamo!

Universitatea Craiova – Dinamo 1-0, Live Video Online, în etapa 16 din Superliga

Universitatea Craiova și Dinamo se întâlnesc, în Bănie, în prima etapă a returului din Superliga, a 16-a.

În tur, formația din Bănie s-a impus pe Stadionul Național Arcul de Triumf cu 2-0, la capătul unui meci în care elevii lui Ovidiu Burcă au lăsat impresia că ar fi meritat să obțină cel puțin un punct.

Antrenorul roș-albilor, Ovidiu Burcă, spune că partida de duminică va arăta exact cât a reușit să lege echipa în această perioadă și nu s-a ferit să spună că nu mai așteaptă doar un joc legat din partea echipei, ci și un rezultat favorabil.

Echipele de start la Universitatea Craiova – Dinamo

UNIVERSITATEA CRAIOVA (4-2-3-1): L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Raul Silva, Bancu (cpt.) – Al. Crețu, Kurtic – Danciu, Ivan, Mitriță – Koljic
REZERVE: Lazar – Ndong, Căpățînă, Mateiu, Houri, Roguljic, Ișfan, Trică, Markovic
ANTRENOR: Ivaylo Petev

DINAMO (4-3-3): Golubovic – Cr. Costin, Lucas Alves (cpt.), Homawoo, Amzăr – N. Roșu, Larrucea, Ilic – Ghezali, Abdallah, Bani
REZERVE: Began – De Moura, I. Roșu, Gregorio, Iglesias, Patriche, Giafer, R. Grigore, Dr. Irimia
ANTRENOR: Ovidiu Burcă

STADION: „Ion Oblemenco”
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti), A1: Marinescu Vasile (Bucureşti), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti), Arbitru VAR: Kovacs Istvan (Carei – Satu Mare), Arbitru As. VAR: Gheorghe Bogdan (Bucureşti)

The post Universitatea Craiova – Dinamo 1-0, Live Video Online, în etapa 16 din Superliga | Oltenii au avut nevoie de doar cinci minute pentru a deschide scorul appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top