sport

Soția lui Cristi Manea de la CFR Cluj s-a umplut de bani! Irina Deaconescu a câștigat într-un an mai mult decât un român de rând în toată viața

Soția lui Cristi Manea de la CFR Cluj s-a umplut de bani! Irina Deaconescu a câștigat într-un an mai mult decât un român de rând în toată viața
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Soția lui Cristi Manea de la CFR Cluj se descurcă foarte bine din punct de vedere financiar. Frumoasa blondină își poate permite orice. Influencerița a câștigat într-un an mai mult decât un român de rând în toată viața.

Ce venituri are soția lui Cristi Manea

Irina Deaconescu (25 de ani), soția fotbalistului Cristi Manea (25de ani), a dat lovitura în afaceri. Frumoasa blondină întoarce banii cu lopata și își permite orice moft, iar asta se datorează activității sale din mediul online. Partenera de viață a fundașului lui CFR Cluj deține o firmă care se ocupă de comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.

Conform presei centrale, firma Irinei Deaconescu a avut în 2022 un profit net de peste un milion de lei, ceea ce înseamnă o creștere de nouă ori față de profitul din 2021, iar afacerea are un singur angajat.

Tânăra s-a umplut de bani

Cei de la economica.net arată că bilanțul realizat la finalul anului trecut arată că firma influenceriței a înregistrat o marjă de profit net de peste 94%, ceea ce înseamnă cu 4,4 puncte procentuale mai mult față de datele din 2021. Mai precis, firma a avut o cifră de afaceri netă de 1,15 milioane de lei. În concluzie, Irina Deaconescu a câștigat într-un an mai mult decât un român de rând în toată viața.

De curând, blondina a mărturisit că și-a dorit de mult timp să renoveze casa părintească și că abia acum a putut să facă acest lucru. Ea a amintit și de perioada în care mama ei era plecată în străinătate și punea ban pe ban. Știind cât de mult s-a chinuit cea mai importantă persoana din viața sa, Irina Deaconescu a dorit să îi facă o bucurie femeii și i-a renovat locuința.

Am fost binecuvântată, am muncit mult astfel încât să pot eu să renovez apartamentul în care am copilărit. Fix cum intri, așa cum ne-a permis spațiul, am pus o masă superbă, cu patru scaune. E mult mai frumoasă masa decât mi-am imaginat eu.”, a relatat Irina Deaconescu, într-un clip devenit viral pe YouTube.

Articolul Soția lui Cristi Manea de la CFR Cluj s-a umplut de bani! Irina Deaconescu a câștigat într-un an mai mult decât un român de rând în toată viața apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top