sport

Simona Halep și-a găsit refugiul în „sportul bogaților!” Imagine grăitoare cu „Simo” după suspendarea din tenis: românca se apucă serios de golf | FOTO

Simona Halep și-a găsit refugiul în „sportul bogaților!” Imagine grăitoare cu „Simo” după suspendarea din tenis: românca se apucă serios de golf | FOTO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Simona Halep (32 de ani) s-a apucat serios de golf după ce a primit o suspendare de patru ani în cazul de dopaj! Românca le-a arătat fanilor că mânuiește cu abilitate crosa, aceasta putând fi o alternativă dacă se lasă de tenis.

Simona Halep și-a petrecut ziua de duminică la golf, iar joaca s-a transformat în ceva serios. Nu este prima oară când Halep practică acest sport după suspendarea din tenis, ea preferând terenurile de golf din Dubai.

Simona Halep și-a găsit refugiul în „sportul bogaților!” Imagine grăitoare cu „Simo” după suspendarea din tenis: românca se apucă serios de golf

În condițiile în care nu a mai jucat niciun meci oficial de tenis de aproximativ 15 luni, Simona Halep și-a găsit refugiul în golf. Constănțeanca a început să practice constant „sportul bogaților”, la Dubai.

Duminică, Simona Halep a urcat pe internet un instantaneu realizat în timp ce face mișcarea de pendulare, înainte de lovirea mingii. Asta după ce la sfârșitul lunii trecute a postat un alt filmuleț de pe terenul de golf.

Halep nu a renunțat definitiv la tenis și continuă să se antreneze la o academie din Dubai, în speranța că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne îi va reduce suspendarea de patru ani.

Simona Halep i-ar putea lua exemplul lui Rafael Nadal, care participă la turnee de golf

Simona Halep i-ar putea lua exemplul lui Rafael Nadal (37 de ani), marele tenismen care a devenit campion și la golf. Spaniolul este un jucător de golf consacrat în turneele de amatori, aceasta fiind activitatea preferată a lui Rafa în afara terenului de tenis.

Nadal participă de obicei la turnee de golf organizate în Spania, atunci când angajamentele sale în tenis îi permit acest lucru. Anul trecut, regele zgurii” a câștigat alături de echipa sa turneul de golf Qromia Hexagonal.

Rafa a mărturist că nu joacă golf cu profesioniștii, ci doar cu echipa, prietenii și familia lui. Ibericul nu crede că există ceva în jocul lui de golf care să se asemene cu stilul de pe terenul de tenis. Joacă pur și simplu pentru distracție și pentru a menține viu spiritul de competiție.

The post Simona Halep și-a găsit refugiul în „sportul bogaților!” Imagine grăitoare cu „Simo” după suspendarea din tenis: românca se apucă serios de golf | FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top