sport

Și-a semnat sentința. Crețu a luat roșu direct și a lăsat-o pe FCSB în 10 oameni

Și-a semnat sentința. Crețu a luat roșu direct și a lăsat-o pe FCSB în 10 oameni
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Valentin Crețu a fost eliminat după un fault stupid, făcut în jumătatea adversă a terenului, în minutul 65 al duelului dintre FCSB și FCU Craiova, din etapa 16 din prima ligă.

Crețu, OUT de la FCSB?

În minutul 65 al partidei dintre FCSB și FCU Craiova, Vali Crețu a fost eliminat. Acesta a pierdut un balon în propria jumătatea adversă a terenului, dând o pasă greșită.

Imediat, a plecat spre Bahassa, cel care a interceptat pasa sa, și l-a atins cu talpa. Deși mai avea un cartonaș galben din prima repriză, acesta a văzut direct cartonașul roșu.

Eliminarea lui pune o greutate în plus asupra situației sale. Este pe lista neagră a lui Becali, care se gândește dacă să îl păstreze sau nu la echipă.

Inițial, acesta a fost dat afară de la echipă. Din lipsă de soluții însă, i-a fost făcut un contract până în iarnă. La un meci cu Universitatea Craiova, acesta a intrat foarte bine și l-a mulțumit pe Gigi Becali, care a spus că se gândește să îl țină și în a doua parte a sezonului. De atunci însă, prestațiile sale au fost foarte slabe.

„Crețu are contract până în iarnă. Dar să vedem dacă ne despărțim. Mi-a plăcut, și-a făcut datoria cu Universitatea Craiova. Sunt unii jucători care, dacă își fac datoria în unul sau două meciuri, le arăt recunoștință. Ei participă la campionat. Și sunt foarte importante meciurile asta.

I-am zis lui MM Stoica: «Băi, pe ăsta îl țin. Mi-a plăcut de el, și-a făcut datoria față de noi și vrem să avem caracter»”, spunea Gigi Becali, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0.

Vali Crețu mai are contact cu FCSB până în iarnă, urmând ca mai apoi să devină liber de contract. Are peste 130 de meciuri adunate în tricoul lui FCSB.

Articolul Și-a semnat sentința. Crețu a luat roșu direct și a lăsat-o pe FCSB în 10 oameni apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top