sport

România, tot mai aproape de Euro 2024! Toate calculele calificării după înfrângerea Israelului

România, tot mai aproape de Euro 2024! Toate calculele calificării după înfrângerea Israelului
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

România a primit o veste mare, cu câteva zile înainte de ultimele dueluri din preliminariile EURO 2024. Israel a pierdut meciul cu Kosovo, iar aceștia sunt tot mai departe de calificarea la turneul final din Germania.

România, veste mare din Kosovo. Calculele calificării

Kosovo s-a impus în duelul cu Israel, scor 1-0, după golul marcat de Rashica, în minutul 41. Acest rezultat face ca România să fie la mâna ei, în ceea ce privește calificarea.

Sâmbătă, România se va duela cu Israel în Ungaria. Cu o victorie, elevii lui Edi Iordănescu își vor asigura calificarea la primul turneu final după o absență de opt ani. Anghel Iordănescu, tatăl actualului selecționer, ne ducea la EURO 2016, în Franța, acum opt ani.

Sâmbătă putem avea însă o misiune și mai ușoară. Miercuri, Elveția se va duela cu Israel. Dacă elvețienii nu pierd meciul, este suficient și un egal în duelul nostru cu Israel.

Scenariul dramatic: înfrângere cu Israel

Cel mai negru scenariu este cel în care suntem învinși de Israel. În acest caz, România va juca un meci vital în ultima etapă, cu Elveția, pentru calificare.

Elveția merge automat la EURO dacă vor câștiga duelul de miercuri cu Israel. Dacă Israel ne bate pe noi, dar nu câștigă cu Elveția, vom fi obligați să obținem o victorie în ultima etapă pentru a ne califica.

Clasamentul grupei

 

Articolul România, tot mai aproape de Euro 2024! Toate calculele calificării după înfrângerea Israelului apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top