sport

Prima reacție a lui Adrian Mititelu după accidentul făcut de Gigi Becali: „Asta am înțeles!”

Prima reacție a lui Adrian Mititelu după accidentul făcut de Gigi Becali: „Asta am înțeles!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Adrian Mititelu a oferit o primă reacție după accidentul suferit de Gigi Becali și a subliniat că a aflat din presă despre problemele patronului de la FCSB.

Reacția lui Adrian Mititelu după accidentul lui Gigi Becali: „Am văzut în poze!”

Ajuns cu mai puțin de o oră pe Arena Națională, Adrian Mititelu a aflat că finanțatorul roș-albaștrilor este în stare foarte bună după accidentul suferit.

„Am văzut în poze (n.n. accidentul pe care l-a avut Gigi Becali). Am înțeles că n-a fost nicio problemă”, a afirmat Adrian Mititelu.

„La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană.

Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul prevăzut de lege. De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime.

Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul emis de Poliție.

Este al doilea accident în doar câteva luni în care este implicată mașina lui Gigi Becali. Pe 22 septembrie, același Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500 de mii de euro, a fost lovit din spate de o mașină la bordul căreia se afla o femeie.

Adrian Mititelu: „Bauza face jumătate din echipa lui FCSB!”

Referitor la partida de pe Arena Națională, Adrian Mititelu a subliniat de ce Bauza este atât de important pentru formația din Bănie.

„E un meci greu, dar sperăm să nu pierdem. Bauza face cât jumătate din echipa lui FCSB, ce naiba? Bauza este numărul unu în România”, a completat finanțatorul din Bănie.

Cum arată FC U Craiova în meciul cu FCSB: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Dr. Albu, Van Durmen – Sidibe, A. Chițu, Bahassa – V. Blănuță
Rezerve: R. Popa – D. Henriques, V. Pop, V. Achim, Baeten, Blidar, Asamoah, M. Ilie, Ibrahim
Antrenor: Giovanni Costantino

The post Prima reacție a lui Adrian Mititelu după accidentul făcut de Gigi Becali: „Asta am înțeles!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top