sport

Presa din Israel, reacție dură după înfrângerea din Kosovo, care duce România la un pas de EURO 2024: „Au huiduit și fluierat imnul nostru!”

Presa din Israel, reacție dură după înfrângerea din Kosovo, care duce România la un pas de EURO 2024: „Au huiduit și fluierat imnul nostru!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Presa din Israel a dat vina pe gazonul sub orice critică după ce Kosovo a produs surpriza și a ajutat România prin victoria de la Priștina, scor 1-0.

Reacția presei din Israel după eșecul din Kosovo: „Au dat dovadă de superioritate!”

Jurnaliștii din Israel i-au criticat pe suporterii din Kosovo pentru modul în care s-au comportat, iar referitor la meci au scos în evidență terenul extrem de greu.

„Alon Hazan și jucătorii lui și-au dorit atât de mult să le ofere o bucurie suporterilor echipei naționale în perioada grea a războiului. Poate doar un zâmbet, dar golul marcat de Rashica în minutul 41 a făcut diferența, într-un meci în care localnicii au huiduit și fluierat imnul nostru.

Kosovo a dat dovadă de superioritate, pentru că a știut cum să joace pe o astfel de suprafață de joc proastă”, a scris sports.walla.co.il.

Ce program are Israel înaintea meciului cu România: „Va pleca în această seară!”

Israel este deja cu gândul la următoarele partide: echipa va pleca direct în Ungaria, după eșecul la limită de la Priștina.

Duelul dintre Israel și România va avea loc sâmbătă, în fața a mai puțin de 4.000 de spectatori.

„Echipa va pleca în această seară în Ungaria cu avionul, unde va întâlni Elveția, miercuri, iar apoi România, sâmbătă. În aceste două meciuri, în special împotriva României, naționala va încerca să-și îmbunătățească situația în grupă, cu scopul de a participa în premieră la un Campionat European”, a subliniat sursa citată.

Programul din grupa României

15 noiembrie: Israel – Elveția
18 noiembrie: Israel – România, Elveția – Kosovo, Belarus – Andorra
21 noiembrie: Andorra – Israel, România – Elveția, Kosovo – Belarus

Clasamentul din grupa României

1) România – 16p
2) Elveția – 15p
3) Israel – 11 p
4) Kosovo – 10p
5) Belarus – 5p
6) Andorra – 2p

Șansele nu s-au schimbat atât de mult, dar evident că era mai bine dacă am fi câștigat. Aici n-a fost un fotbal adevărat, n-am avut condiții normale pentru a juca. Va trebui să batem România și să luăm puncte din Elveția. Atâta timp cât voi fi aici, dau totul pentru națională. Cu puțin noroc, cred că vom reuși (n.n. calificarea)” – Eran Zahavi

The post Presa din Israel, reacție dură după înfrângerea din Kosovo, care duce România la un pas de EURO 2024: „Au huiduit și fluierat imnul nostru!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top