sport

Poliția s-a dus la locul accidentului lui Gigi Becali, dar nu au găsit decât Roll-Royce-ul abandonat! Ce comunicat a dat imediat

Poliția s-a dus la locul accidentului lui Gigi Becali, dar nu au găsit decât Roll-Royce-ul abandonat! Ce comunicat a dat imediat
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a fost implicat într-un accident rutier. În încercarea de a evita un alt participant la trafic, milionarul din Pipera a fost nevoit să vireze cu Rolls-Royce-ul său direct în șanț. Poliția a ajuns la fața locului, însă i-a găsit doar mașina.

Poliția s-a dus la locul accidentului lui Gigi Becali, dar nu au găsit decât Roll-Royce-ul abandonat! Ce comunicat a dat imediat

După ce Poliția Ilfov a aflat de accidentul rutier în care a fost implicat Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, un echipaj s-a deplasat la fața locului, însă agenții au găsit doar vehiculul în cauză. În urma întregii situații, patronul celor de la FCSB a fost anunțat că trebuie să se prezinte la sediul unității de poliție.

„La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat și a intrat intr-un șanț.

La fața locului s-au deplasat polițiștii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă și că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localității Dobroești.

La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană.

Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul prevăzut de lege. De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime.

Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul emis de Poliție.

De la ce a pornit accidentul: „Ca să-l evit pe unul, am tras de volan şi am intrat în şanţ”

Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei FCSB, a explicat cum a decurs întreg accidentul.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depăşire, iar cel pe care l-am depăşit s-a băgat şi el în depăşire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan şi am intrat în şanţ.

Când intri într-o depăşire şi cel pe care-l depăşeşti intră şi el în depăşire, se numeşte unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în şanţ.

Maşina? Doar roţile (n.r – sunt avariate). Le-am spus poliţiştilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere şi să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine şi cu asta basta”, a explicat Gigi Becali, pentru GSP.

The post Poliția s-a dus la locul accidentului lui Gigi Becali, dar nu au găsit decât Roll-Royce-ul abandonat! Ce comunicat a dat imediat appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top