sport

Marius Șumudică îl pune la punct pe Mihai Stoica după ce i-a cerut să nu mai vorbească despre FCSB: „Apar fel de fel de specialiști!”

Marius Șumudică îl pune la punct pe Mihai Stoica după ce i-a cerut să nu mai vorbească despre FCSB: „Apar fel de fel de specialiști!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Marius Șumudică îl pune la punct pe Mihai Stoica după ce i-a cerut să nu mai vorbească despre FCSB.

Recent, Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, a avut un discurs „acid” la adresa lui Marius Șumudică, fiind indignat de faptul că antrenorul lui Gaziantep comentează despre echipa antrenată de Elias Charalambous.

Marius Șumudică îl pune la punct pe Mihai Stoica după ce i-a cerut să nu mai vorbească despre FCSB

Marius Șumudică a avut o replică dură pentru Mihai Stoica, fără să-i pronunțe, însă, numele oficialului de la FCSB. Acesta i-a amintit lui „Meme” că și el comentează, în dese rânduri, despre alte echipe din România.

„Am văzut că sunt fel și fel de specialiști care își dau cu părerea. Nu mai am voie să vorbesc nimic despre fotbalul din România că apar fel de fel de specialiști care contraatacă, dar ei, când vorbesc despre alte echipe, nu se văd. Știe persoana respectivă despre cine vorbesc.

Să fie sănătos, eu îi doresc baftă în continuare și să își vadă fiecare de treaba lui. Dacă mă întrebați de fotbalul românesc, sincer nu vreau să mai vorbesc”, a declarat Marius Șumudică.

Ce a spus Mihai Stoica

„Poate se află și acolo. E pleonasm ax central, nu există ax lateral la fotbal. Parcă sunt la camera ascunsă…. sunt și nervos și te-ai pus pe mine (n.r. către moderator).

Ce mă interesează pe mine ce spune ăla? Eu comentez ce face Gaziantep? Îmi vin doar cuvinte proaste să zic. În ce calitate vorbește? A jucat vreodată la Steaua, a antrenat acolo? Ce treabă are el ca să vorbească el? De unde știe el cum se antrenează și ce se petrece la noi?

Nu mai vorbește cu Gigi Becali. Ce sunt eu, secretarul lui Gigi să știu dacă mai vorbesc? Nu era niciun sfătuitor, a vrut să îl pună antrenor la FCSB, nu se sfătuiește Gigi cu nimeni. Gigi are idei proprii.

Să facă analize la Rapid, la Bistrița, la Sportul, unde a antrenat, la Progresul. Ce treabă are el cu FCSB? Dacă o să vorbească Olăroiu sau chiar și Răzvan Lucescu, chiar dacă nu a antrenat Steaua și FCSB, o să comentez și eu”, a spus Mihai Stoica, zilele trecute, la Orange Sport.

Articolul Marius Șumudică îl pune la punct pe Mihai Stoica după ce i-a cerut să nu mai vorbească despre FCSB: „Apar fel de fel de specialiști!” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top