sport

Gică Hagi, criticat chiar de unul dintre coechipierii din Generația de Aur, după ieșirea nervoasă de la Farul – Hermannstadt: „Nu are dreptate! Să te legi de un episod de genul ăsta mi se pare exagerat”

Gică Hagi, criticat chiar de unul dintre coechipierii din Generația de Aur, după ieșirea nervoasă de la Farul – Hermannstadt: „Nu are dreptate! Să te legi de un episod de genul ăsta mi se pare exagerat”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gică Hagi a avut o ieșire nervoasă la finalul meciului dintre Farul și Hermannstadt, 1-1, fiind criticat pentru acest episod chiar de către unul dintre coechipierii din Generația de Aur.

Gică Hagi, criticat chiar de unul dintre coechipierii din Generația de Aur, după ieșirea nervoasă de la Farul – Hermannstadt: „Nu are dreptate! Să te legi de un episod de genul ăsta mi se pare exagerat”

La finalul meciului dintre Farul și Hermannstadt, Gică Hagi a avut o ieșire nervoasă la adresa arbitrului de centru Horațiu Feșnic, în fața căruia a protestat până când a primit cartonașul roșu.

Campioana a condus cu 1-0, dar s-a văzut egalată pe final după golul lui Baba Alhassan, iar „Regele” a răbufnit. Acesta a acuzat în termeni duri un fault comis de sibieni la faza premergătoare, la care balonul a rămas în posesia „marinarilor”, astfel că Horațiu Feșnic nu a mai oprit jocul.

Fostul coleg al lui Gică Hagi din Generația de Aur, Florin Răducioiu, spune că antrenorul Farului Constanța nu are niciun motiv să se simtă nedreptățit.

„Faza continuă. A fost o centrare, e adevărat. A fost un fel de fault acolo, dar faza continuă. Jucătorul Farului are posibilitatea să lanseze un contraatac.

Îmi pare rău pentru Gică, dar nu are dreptate în cazul ăsta. Evident că are mari probleme în organizarea jocului. Sunt distanţe destul de mari între compartimente.

Însă e nepermis să iei gol în ultimele minute. Să te legi de un episod de genul ăsta mi se pare exagerat. Este foarte nervos şi îi dau dreptate”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit Prima Sport.

Gică Hagi a explicat la conferința de presă conflictul cu Horațiu Feșnic

După fluierul de final, Gică Hagi a venit la conferința de presă și a spus că arbitrul Horațiu Feșnic ar fi trebuit să revină asupra fazei faultului asupra lui Larie după ce Farul a pierdut posesia mingii.

„Așa e în fotbal, sunt momente și momente. Se pare că nu gestionăm bine lucrurile. Jucăm bine până în minutul 60, 65… Dar nu are rost… Nu cred că trebuie să vorbim de echipa noastră, ci de domnul arbitru. M-am dus la el să îl întreb de ce nu a dat fault dacă tot e VAR. A fost fault la Larie, de ce nu dai? L-am întrebat de ce nu ne-a dat fault și mi-a dat direct roșu, iar după am mai zis și eu câte una. Nu se poate, atâta aroganță, e atât de plin de el.

E dreptul meu să mă duc la un arbitru să întreb, iar să fie atât de arogant și să iasă e în evidență la sfârșit. 100% e fault, de ce nu au at cei de la VAR? Mă întreb… Nu am putut să am dialog cu el, a spus «La revedere!». Să avem puțin dialog, spune-mi ce și cum… S-a terminat meciul, pot să vin să vorbesc cu tine. Nu te-am îmbrâncit, ce ți-am făcut? Ei sunt șefii, protagoniștii, ei fac rezultatele, iar noi trebuie să stăm drepți.

Ce să explice CCA? Noi ce facem? Am luat gol din faza aia, mă scuzați. Noi avem patru meciuri, patru rezultate de egalitate, e clar că ceva nu funcționează. O să analizăm… Ce să mai zic… Despre ce putem să mai vorbim? Echipa a jucat, a făcut… I-a dat lui Hagi roșu. L-au văzut cei de la Cluj, l-a văzut toată lumea. A fost sau nu fault? Să iasă toată România! Ce să facem? E prea mult, e prea clară, a fost fault clar la Larie. E fault! A lăsat avantaj, iar după trebuia să revină și să dea fault… Poate nu înțeleg eu fotbalul …. Mergem pe linia asta, ce putem să facem”, a spus Gică Hagi.

The post Gică Hagi, criticat chiar de unul dintre coechipierii din Generația de Aur, după ieșirea nervoasă de la Farul – Hermannstadt: „Nu are dreptate! Să te legi de un episod de genul ăsta mi se pare exagerat” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top