sport

Fiica fostului atacant din Generația de Aur, imagini incendiare! Cum se pozează Denisa Balint în vacanța exotică din Jamaica | GALERIE FOTO

Fiica fostului atacant din Generația de Aur, imagini incendiare! Cum se pozează Denisa Balint în vacanța exotică din Jamaica | GALERIE FOTO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Denisa Balint (24 de ani), fiica fostului atacant din Generația de Aur, Gabi Balint, și-a înnebunit urmăritorii de pe rețelele de socializare, cu ocazia vacanței pe care o petrece în Jamaica.

Primul copil al actualului analist TV a ales să plece din frigul care a coborât peste țara noastră și să se delecteze cu temperaturi care cu greu scad sub 30 de grade Celsius.

Denisa Balint a plecat în vacanță în Jamaica, de unde postează fotografii care pur și simplu i-au făcut pe cei peste 13.000 de urmăritori ai săi să nu mai contenească cu laudele.

Fiica fostului atacant din Generația de Aur, imagini incendiare! Cum se pozează Denisa Balint în vacanța exotică din Jamaica

Vacanța din Jamaica este un bun prilej pentru Denisa Balint de a se conecta chiar mai puternic cu fanii ei din mediul virtual. Fiica lui Gabi Balint a ales această destinație exotică unde temperaturile sunt foarte ridicate, astfel că nu este nevoie de prea multe haine, mai ales pe timpul zilei.

Denisa Balint nu se sfiește să le arate în mod constant urmăritorilor ei de pe Instagram acest lucru, postând zeci de fotografii incendiare atât de pe plajă, cât și din împrejurimi. Fanii de pe rețelele de socializare au luat pur și simplu foc la fiecare dintre aceste poze, comentariile și reacțiile pozitive venind într-un număr de-a dreptul impresionant.

Pentru această vacanță, fiica fostului atacant din Generația de Aur a ales, probabil, cea mai frumoasă zonă din Jamaica. Denisa Balint a mers la Saint Ann, cea mai mare parohie a țării, renumită pentru multitudinea și frumusețea plantelor care trăiesc în această regiune.

Adesea, locul este supranumit „Parohia Grădina din Jamaica”, peisajele fiind de-a dreptul impresionante. Denisa Balint s-a plimbat mult prin împrejurimi și a postat fotografii inclusiv din aceste locuri, și nu doar de pe plaja unde a făcut furori printre turiști.

The post Fiica fostului atacant din Generația de Aur, imagini incendiare! Cum se pozează Denisa Balint în vacanța exotică din Jamaica | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top