sport

FCSB – FCU Craiova, LIVE de la ora 21:00 pe playsport.ro! Liderul se poate distanța în clasament. Surpriza pregătită de Becali în defensivă

FCSB – FCU Craiova, LIVE  de la ora 21:00 pe playsport.ro! Liderul se poate distanța în clasament. Surpriza pregătită de Becali în defensivă
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

FCSB primește vizita lui FCU Craiova, în prima etapă a returului din prima ligă. Meciul este unul foarte important pentru ambele echipe. FCSB se poate distanța la trei puncte de CFR Cluj, în timp ce FCU Craiova le poate depăși pe FC Voluntari și Oțelul Galați în clasament.

Echipele de start

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, Radaslavescu, Fl. ComanRezerve: A. Vlad – Dawa, Haruț, Miculescu, Gogescu, M. Toma, Ov. Popescu, Cr. Ganea, D. Rotariu
Antrenor: Elias Charalambous.

FCU Craiova: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Dr. Albu, Van Durmen – Sidibe, A. Chițu, Bahassa – V. Blănuță
Rezerve: R. Popa – D. Henriques, V. Pop, V. Achim, Baeten, Blidar, Asamoah, M. Ilie, Ibrahim
Antrenor: Giovanni Costantino
Stadion: Arena Națională
Arbitru: Adrian Cojocaru (Galaţi) / Asistenți: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea)
Arbitru VAR: Iulian Călin (Ştefăneşti) / Arbitru AVAR: Romică Bîrdeş (Piteşti)

Charalambous a prefațat meciul

Elias Charalambous, antrenorul principal al ecipei, a prefațat duelul, spunând că victoria, în acest duel, este foarte importantă. El spune că meciul cu FCU Craiova va scoate echipa din forma proastă în care se află, având trei egaluri și o înfrângere în ultimele patru meciuri jucate în toate competițiile.
„Nu sunt multe de spus. E un meci pe care vrem să-l câștigăm. Vrem să schimbăm situația din ultimele săptămâni. Nu vreau să vorbesc prea mult despre această situație.
Tot ce poți face e să aștepți următorul joc și să încerci să câștigi. Sunt sigur că vom schimba situația asta. Nu poți fii tot timpul în formă. Pot exista momente în care nu ești în cea mai bună formă, dar sunt un tip care va fi mereu lângă jucători. Va trebui să acceptăm criticile, dar, pe de altă parte, va trebui și să le uităm.

Pentru a rezista la o astfel de echipă trebuie să fii puternic din punct de vedere mental. Nu îmi place să vorbesc de celelalte echipe, dar noi pierdem puncte, la fel și celelalte, noi învingem, la fel și ele.
Avem nevoie de caractere puternice. De aia jucătorii pe care îi avem sunt aici”, a declarat Elias Charalambous.

Articolul FCSB – FCU Craiova, LIVE de la ora 21:00 pe playsport.ro! Liderul se poate distanța în clasament. Surpriza pregătită de Becali în defensivă apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top