sport

FCSB – FC U Craiova, de la ora 21:00, Live Video Online, în etapa a 16-a din Superliga | Roș-albaștrii vor să revină pe primul loc! Echipele probabile

FCSB – FC U Craiova, de la ora 21:00, Live Video Online, în etapa a 16-a din Superliga | Roș-albaștrii vor să revină pe primul loc! Echipele probabile
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Meciul dintre FCSB și FC U Craiova se va disputa duminică seară, pe 12 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională, în cadrul etapei cu numărul 16 din Superliga.

FCSB – FC U Craiova, Live Video Online, în etapa a 16-a din Superliga

Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe ProSport.ro, dar și Live Video Online AICI. De asemenea, întâlnirea se vede la TV pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Înaintea acestei partide, FCSB ocupă locul secund, cu 31 de puncte, la egalitate cu proaspătul lider CFR Cluj, care are însă un meci în plus.

De cealaltă parte, FC U Craiova de află pe locul 14, cu doar 15 puncte și are șase meciuri consecutive fără succes în campionat.

Echipele probabile:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Djokovic, Ad. Șut, D. Olaru – Radaslavescu, Al. Băluță, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad, Haruț, Cr. Ganea, M. Lixandru, Ov. Popescu, M. Toma, D. Miculescu, D. Spătaru, D. Rotariu
Antrenor: Elias Charalamous
Absenți: Al. Pantea, Oct. Popescu (ambii suspendați), Compagno (fără drept de joc)

FC U CRAIOVA: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, Van Durmen – Baeten, A. Chițu, Bahassa – Blănuță
Rezerve: R. Popa, Dr. Albu, J. Ibrahim, Bauza, D. Henriques, Al. Pop, Sidibe, Asamoah, G. Buta
Antrenor: Giovanni Costantino
Absent: Padula (suspendat)

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Adrian Cojocaru (Galaţi) / Asistenți: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea)
Arbitru VAR: Iulian Călin (Ştefăneşti) / Arbitru AVAR: Romică Bîrdeş (Piteşti)

Giovanni Costantino a prins curaj înainte de FCSB – FC U Craiova

„Este un meci important pentru că jucăm împotriva echipei de pe primul loc, cred că va fi un meci greu. Venim după meciul cu CSU cu un moral bun, cred că am arătat spirit și calitate. Mi-a plăcut că multe lume din Craiova ne-a apreciat și a adus suporterii alături de noi.

Mâine va fi un meci dificil în care trebuie să confirmăm ce am făcut bine cu CSU. Nu este o perioadă de top, dar din punct de vedere al calității consider că sunt în primele trei din România. Este clar că indiferent de situație ne așteaptă o partidă dificilă, dar dacă nu vom avea atitudine ne va fi foarte greu.

Am văzut partida cu Petrolul sau cea din Cupa, suntem pregătiți la fel ca la meciul cu CSU. Diferența nu este tactică sau de câteva ori antrenorul a văzut meciurile adversarilor, ci este vorba de spirit. Pentru că dacă avem spiritul potrivit putem să bătem pe oricine din SuperLiga.

Noi avem identitate, este foarte important. Cu această identitate și mentalitate putem să bătem pe oricine, îmi doresc să câștig. Dacă nu credem în asta nu putem face nimic, dar dacă credem în asta putem câștiga trei puncte peste tot cu această identitate.

Mergem cu curaj, personalitate pentru că vrem să câștigăm. Dacă jucăm cu frică nu avem șanse să luam punctele. Peluza Sud este parte din FCU, toată lumea este împreună și sunt importanți pentru noi. Sunt bucuros că vor veni pe Arena Națională, chiar dacă nu au fost la Iași, știu că ne-au susținut din fața televizorului”, a spus Giovanni Costantino, înainte de meci.

Elias Charalambous a anunțat că Andrea Compagno e out pentru această partidă

„Avem o idee ca antrenori… echipa fiind pe primul loc, înseamnă că am făcut şi lucruri bune. Repet, nu poţi fi tot sezonul în cea mai bună formă. Există şi momente în care nu eşti în cea mai bună formă, dar eu sunt cel care voi ieşi mereu în faţă şi îmi voi susţine jucătorii. Ştiu că, atunci când nu performăm, suntem pregătiţi să acceptăm criticile.

V-am spus de mai multe ori, ca să joci la astfel de echipe trebuie să fii puternic mental. Este fotbal, nu sunt cel care vorbesc despre alte echipe… noi am pierdut puncte, dar şi alţii au făcut-o. Trebuie să fii puternic! La o echipă precum aceasta, în care ne luptăm pentru titlu, avem nevoie de caractere puternice. De asta sunt aici.

Compagno nu este în lot pentru acest meci. Are o clauză şi nu poate juca în acest meci”, a spus Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă.

The post FCSB – FC U Craiova, de la ora 21:00, Live Video Online, în etapa a 16-a din Superliga | Roș-albaștrii vor să revină pe primul loc! Echipele probabile appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top