sport

De ce se alege praful de cariera lui Tavi Popescu! Efectul Gigi Becali sau viața extrasportivă: „Poate iubește prea mult. Acum e zero tăiat”

De ce se alege praful de cariera lui Tavi Popescu! Efectul Gigi Becali sau viața extrasportivă: „Poate iubește prea mult. Acum e zero tăiat”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a încercat să afle de ce se alege praful de cariera lui Tavi Popescu și a tras trei concluzii importante. Efectul Gigi Becali, viața extrasportivă sau cea amoroasă ar putea să îi stopeze ascensiunea unuia dintre jucătorii cu mare potențial din fotbalul românesc.

Dumitru Dragomir a pus lupa pe Octavian Popescu: de ce se alege praful de cariera lui Tavi?! Gigi Becali e de vină sau viața extrasportivă?

Octavian Popescu este total ieșit din formă, iar pentru prima oară în ultimii aproximativ trei ani, Gigi Becali a transmis că fotbalistul său riscă să își rateze cariera.

Tavi Popescu a fost trimis pe teren în repriza secundă a derby-ului FCSB – Rapid, din runda precedentă, iar toți cei din staff-ul roș-albaștrilor i-au trasat o sarcină extrem de importantă înainte de a păși pe gazon: să nu ia cartonaș galben!

Disperarea roș-albaștrilor a stat în faptul că Tavi Popescu era pasibil de suspendare din cauza cumulului de avertismente, iar pentru meciul din runda a 16-a, cu FC U Craiova, aveau nevoie de el pentru a îndeplini regula U21. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani nu a respectat instrucțiunile staff-ului, iar în minutul 90+6 a călcat intenționat un adversar, fiind avertizat cu cartonașul galben.

„A fost primul moment în care am zis că nu se mai face fotbalist”, a declarat Gigi Becali, după FCSB – Rapid 1-2, referitor la Octavian Popescu.

Explicații cu privire la forma slabă a lui Tavi Popescu a încercat să găsească și Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dragomir a fost întotdeauna un mare admirator al lui Octavian Popescu, inclusiv în perioada în care fotbalistul a început să fie criticat de Gigi Becali.

Cu toate acestea, „Oracolul din Bălcești” a ajuns și el să se teamă cu privire la cariera lui Tavi Popescu:

„Jucători de mare valoare sunt pe cale de dispariție, sunt puși în cap. Dintr-o viitoare mare vedetă, dintr-un mare fotbalist, Octavian Popescu a ajuns zero. Ori iubește prea mult, ori viață nesportivă, ori cu moralul este la pământ din anumite cauze și trebuie văzut acest lucru.

Degeaba îl ameninți, pe un copil nu poți să-l ții numai în amenințări. Faptul că a plâns după meci arată că din punct de vedere nervos este la pământ copilul. Orice om poate fi recuperat cu puțină îngăduință, cu răbdare, nu să dai cu biciul. Cu biciul nu faci nimic.

Faptul că Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu el nu sună bine pentru jucător, dar nici pentru Gigi. Eu mă aștept totuși ca acest copil să-și revină. N-a pus masă musculară pe el pentru că nu a fost lucrat”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Gigi Becali, sfătuit să facă pe psihologul cu Tavi Popescu

În continuare, Mitică Dragomir i-a oferit și un sfat lui Gigi Becali, și anume să facă pe psihologul, în încercarea de a afla dedesubturile formei slabe a lui Octavian Popescu. Fostul șef al LPF crede că fotbalistul are probleme de ordin personal, iar o discuție deschisă cu Gigi Becali i-ar fi de folos:

„Dacă aș fi Gigi Becali l-aș chema numai pe el la o discuție de glume să aflu tot ce e în sufletul lui și de aici aș pleca. Dar trebuie să aibă răbdare Gigi, însă cred că a ajuns la un stadiu așa de înalt încât nu mai poate coborî la nivelul nostru, al oamenilor normali”, a adăugat Dumitru Dragomir, potrivit sursei citate.

The post De ce se alege praful de cariera lui Tavi Popescu! Efectul Gigi Becali sau viața extrasportivă: „Poate iubește prea mult. Acum e zero tăiat” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top