sport

“Cum să nu dai roșu?” Meme Stoica, reacție vehementă după Farul – Hermannstadt

“Cum să nu dai roșu?” Meme Stoica, reacție vehementă după Farul – Hermannstadt
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a contestat decizia arbitrului Horațiu Feșnic în meciul Farul – Hermannstadt 1-1. În minutul 44, la un atac al Farului, Mihai Popescu l-a călcat pe Florin Bejan în zona gleznei. Fundașul constănțenilor a primit doar cartonaș galben din partea lui Horațiu Feșnic, care era foarte aproape de fază.

Mihai Stoica consideră că Farul trebuia să rămână în inferioritate numerică, deoarece Popescu ar fi meritat cartonaș roșu. „Roșu indiscutabil! Îi face piciorul pârghie și poate să îi rupă piciorul. E roșu clar, nu se discută! Cum să nu dai roșu? Feșnic a arbitrat și celebrul meci din Giulești. VAR-ul te ajută dacă intervine. Dacă nu intervine, nu te ajută”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

La finalul meciului cu Hermannstadt, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, s-a plâns și el de arbitraj. El a văzut cartonașul roșu din partea lui Horațiu Feșnic la finalul meciului cu Hermannstadt. Hagi spune că doar a mers la arbitru pentru a-l întreba de ce nu a anulat golul lui Baba Alhassan din minutul 90+1 pentru un fault comis de un jucător al Sibiului asupra lui Ionuț Larie.

Hagi a fost nemulțumit de arbitraj și, la finalul meciului, a fost eliminat.

,,M-am dus la el să-l întreb de ce n-a dat fault dacă tot e VAR. E fault la Larie! De ce nu dai? Dacă se dă gol, te întorci și dai. L-am întrebat de ce n-a dat fault. Mi-a dat direct roșu. Normal că după aia am mai zis și eu câte una, dar nu se poate atâta aroganță, atâta plin de el. Nu se poate! Se terminase meciul, e dreptul meu să-l întreb, doar l-am întrebat. El să se comporte cu o așa manieră de aroganță, să iasă el în evidență la sfârșit…”, a spus Hagi.

31 de secunde au trecut de la presupusul fault al lui Bucuroiu asupra lui Larie și golul marcat de Alhassan. După ce Larie s-a prăbușit în careu, Feșnic a lăsat jocul să continue, Farul a plecat pe contraatac, dar campioana a pierdut mingea, iar Hermannstadt a marcat.

Articolul “Cum să nu dai roșu?” Meme Stoica, reacție vehementă după Farul – Hermannstadt apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top