sport

Ce spune Ionuț Luțu, după ce a văzut moartea cu ochii în Roll-Royce-ul lui Gigi Becali!

Ce spune Ionuț Luțu, după ce a văzut moartea cu ochii în Roll-Royce-ul lui Gigi Becali!
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

După accidentul rutier în care a fost implicat Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, Ionuţ Luţu, omul de încredere al patronului de la FCSB, a vorbit despre starea sa de sănătate.

Ce spune Ionuț Luțu, după ce a văzut moartea cu ochii în Roll-Royce-ul lui Gigi Becali!

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a fost implicat într-un accident rutier. După ce Rolls-Royce-ul milionarului din Pipera a ieșit de pe carosabil și a intrat direct în șanț, Ionuţ Luţu, omul său de încredere, a spus că este teafăr.

„Sunt ok. Bine că n-a fost mai rău”, a declarat Ionuţ Luţu, pentru Orange Sport.

Recent, Ionuţ Luţu a fost numit ca fiind unicul acționar și administrator al firmei Becali Hotels SRL.

„Se decide cesionarea tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul societăţii de asociatul unic, în număr total de 5.000 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare totală de 50.000 lei, către Ion- Ionuţ Luţu”, se arată în anunțul Monitorului Oficial.

Gigi Becali, dezvăluiri uluitoare legate de accident. De la ce a pornit totul: „Ca să-l evit pe unul, am tras de volan şi am intrat în şanţ”

Gigi Becali a dat mai multe detalii despre accident și a mărturisit că a fost nevoit să vireze în șant pentru a evita un alt participant la trafic.

„Nu că sunt bine, sunt foarte bine! Da, eu eram la volan. Am intrat într-o depăşire, iar cel pe care l-am depăşit s-a băgat şi el în depăşire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan şi am intrat în şanţ.

Când intri într-o depăşire şi cel pe care-l depăşeşti intră şi el în depăşire, se numeşte unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în şanţ.

Maşina? Doar roţile (n.r – sunt avariate). Le-am spus poliţiştilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere şi să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine şi cu asta basta”, a explicat Gigi Becali, pentru GSP.

The post Ce spune Ionuț Luțu, după ce a văzut moartea cu ochii în Roll-Royce-ul lui Gigi Becali! appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top