sport

„Ce mai poate fi de spus. Am stat șase luni și am absorbit toate șocurile.” Ovidiu Burcă și-a distrus jucătorii după o nouă înfrângere

„Ce mai poate fi de spus. Am stat șase luni și am absorbit toate șocurile.” Ovidiu Burcă și-a distrus jucătorii după o nouă înfrângere
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în campionat. Echipa din Ștefan cel Mare a fost învină în Bănie, de Universitatea Craiova, 0-1.

Ovidiu Burcă a răbufnit după meciul pierdut cu oltenii. Antrenorul dinamovist nu a mai reușit să câștige în Superliga din luna august.

Dinamo este penultima în clasament cu șanse mari să se întoarcă în Liga 2.

„Ce mai poate fi de spus? Din păcate, am pierdut. Noi avem nevoie de foarte multe ocazii să marcăm. Atunci când marcăm, VAR-ul îl anulează. Adversarii au nevoie de jumătate de ocazie ca să înscrie.

Au trecut șase luni de zile de când le-am cerut răgaz tuturor, să formăm o echipă. Nu mai vreau să aud că am luptat, că am avut agresivitate, că am avut dorință, lucrurile astea nu sunt suficiente pentru a câștiga meciuri.

Ca să câștigi, trebuie să fii organizat, trebuie să fii inteligent, trebuie să fii calm, să controlezi jocul. Doar din dorință și din atitudine nu poți câștiga meciuri.

Eu m-am săturat să aud că echipa arată, că avem… Am stat șase luni și am absorbit toate șocurile. E momentul ca și jucătorii să dea mai mult. Sunt șase luni de în zile în care le-am pus la dispoziție tot ce au avut nevoie ca să ajungă la un nivel bun.

Nu mai ajunge doar dorința, trebuie mai mult. Am știut că va fi greu de când am promovat, știam că va fi un an infernal, dar nu mă așteptam să fim în situația asta. A fost o serie de meciuri, de evenimente, echipa și-a pierdut încrederea.

Eu i-am apărat tot timpul, îi voi apăra în continuare, dar este momentul să înțeleagă că au venit la un club care are nevoie de jucători curajoși, inteligenți, care să știe să gestioneze presiunea.

Echipa trebuie să arate altfel. Avem nevoie de mai mult, avem nevoie de claritate, de liniște, de personalitate. Avem nevoie de jucători care să știe că au venit la clubul ăsta. Clubul a avut răbdare cu ei.

Eu nu-mi aduc aminte ca în istoria acestui club suporterii, media, antrenorul să aibă atât de multă încredere. Am crezut. Lucrurile nu pot veni peste noapte, dar este momentul ca ei să dea mai mult”, a declarat Ovidiu Burcă la Digi Sport.

Pentru Dinamo urmează derby-ul cu FCSB în Superliga imediat după pauza cauzată de meciurile echipei naționalei.

Articolul „Ce mai poate fi de spus. Am stat șase luni și am absorbit toate șocurile.” Ovidiu Burcă și-a distrus jucătorii după o nouă înfrângere apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top