sport

Andrea Compagno a reacționat dur după ce a fost lăsat în afara lotului la meciul dintre FCSB și FC U Craiova: „E incredibil ca patronul să plătească atât și să nu mă folosească!”

Andrea Compagno a reacționat dur după ce a fost lăsat în afara lotului la meciul dintre FCSB și FC U Craiova: „E incredibil ca patronul să plătească atât și să nu mă folosească!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Andrea Compagno, atacantul italian în vârstă de 27 de ani de la FCSB, a reacționat după ce a ratat meciul cu FC U Craiova.

Andrea Compagno a reacționat dur după ce a fost lăsat în afara lotului la meciul dintre FCSB și FC U Craiova

Meciul dintre FCSB și FC U Craiova se joacă acum, pe Arena Națională, în cadrul etapei cu numărul 16 din Superliga și poate fi urmărită LIVE AICI.

Așa cum a anunțat și antrenorul Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare acestei partide, Andrea Compagno a fost lăsat în afara lotului din cauza clauzei stipulate în contract în momentul transferului de la echipa lui Adrian Mititelu.

„M-am obișnuit. La început mi s-a părut ceva ciudat, era o nebunie. Anul trecut a fost o nebunie. Nu puteam să înțeleg.

Am înțeles că în România nu e o noutate, e ceva normal, dar pentru mine era ceva anormal. A fost incredibil ca patronul să plătească 1,5 milioane de euro și nu poate să folosească un jucător când vrea. A fost foarte ciudat, dar m-am obișnuit. Știam că nu voi juca de când a apărut calendarul. Nu e problema mea pentru că nu pot să joc”, a spus Andrea Compagno, potrivit Fanatik.

Cotat la 2.5 milioane de euro de către Transfermarkt, Andrea Compagno a jucat 14 meciuri pentru FCSB în acest sezon din Superliga și a înscris patru goluri. În stagiunea precedentă, italianul a bifat 27 de apariții în campionat și a marcat 15 goluri în tricoul roș-albaștrilor, după ce în prima parte a sezonului a înscris cinci goluri în șapte meciuri jucate pentru FC U Craiova.

Echipele de start în FCSB – FC U Craiova

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, Radaslavescu, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – Dawa, Haruț, Miculescu, Gogescu, M. Toma, Ov. Popescu, Cr. Ganea, D. Rotariu
Antrenor: Elias Charalambous

FC U Craiova: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Dr. Albu, Van Durmen – Sidibe, A. Chițu, Bahassa – V. Blănuță
Rezerve: R. Popa – D. Henriques, V. Pop, V. Achim, Baeten, Blidar, Asamoah, M. Ilie, Ibrahim
Antrenor: Giovanni Costantino

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Adrian Cojocaru (Galaţi) / Asistenți: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea)
Arbitru VAR: Iulian Călin (Ştefăneşti) / Arbitru AVAR: Romică Bîrdeş (Piteşti)

The post Andrea Compagno a reacționat dur după ce a fost lăsat în afara lotului la meciul dintre FCSB și FC U Craiova: „E incredibil ca patronul să plătească atât și să nu mă folosească!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top