sport

Veronica are 6.2 milioane de urmăritori pe Instagram și mulți nu cred că e reală! E atât de frumoasă încât fanii cred că imaginile cu ea sunt creația Inteligenței Artificiale: „Pierd bani” | GALERIE FOTO

Veronica are 6.2 milioane de urmăritori pe Instagram și mulți nu cred că e reală! E atât de frumoasă încât fanii cred că imaginile cu ea sunt creația Inteligenței Artificiale: „Pierd bani” | GALERIE FOTO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Veronica are 6.2 milioane de urmăritori pe Instagram și mulți cred că nu e reală, întrucât e atât de frumoasă încât unii dintre urmăritorii ei, cei care sunt mai degrabă critici la adresa sa, o „înțeapă” și îi transmit că este doar rezultatul Inteligenței Artificiale.

Veronica are 6.2 milioane de urmăritori pe Instagram și mulți nu cred că e reală! E atât de frumoasă încât fanii cred că imaginile cu ea sunt creația Inteligenței Artificiale: „Pierd bani”

Tânăra de 28 de ani originară din Slovacia este o mare admiratoare a fotbalului american și în special a super-starului Tom Brady. Ea este de asemenea pasionată de fitness, aspect care a ajutat-o la construirea unui corp de invidiat, care a ajuns subiect de controverse în spațiul virtual.

Veronica Rajek obișnuiește să posteze frecvent fotografii în ipostaze provocatoare și primește foarte multe reacții, uneori contradictorii, de la urmăritorii săi.

În vreme ce unii dintre ei postează comentarii de genul „Corp clasic”, „Sfinte Moise”, „Ești minunată” sau „Ești foarte frumoasă”, alții o „înțeapă” din când în când și îi transmit că imaginea creată de ea este una mai degrabă falsă: „Nu este reală”, „Robot AI”.

Tânăra a răbufnit și a transmis un mesaj ferm

În mod evident, aceste remarci o deranjează în mod vizibil pe slovacă, iar ea s-a exprimat recent în acest sens, de asemenea în mediul virtual.

„Oamenii nici măcar nu cred că exist în realitate. Este destul de discriminator că alte femei pot face același lucru, iar eu nu, și sunt pur și simplu scoasă din ecuație din cauza modului în care arăt.

Corpul meu este considerat un pericol pe rețelele de socializare. Și sunt constant anulată de trolli fără să fac absolut nimic, doar pentru faptul că postez fotografii cu al meu corp.

Unii oameni chiar dau report contului meu de Instagram, pentru că se simt ofensați de silueta mea subțire. Și pierd bani din cauza asta”, a transmis ea recent, potrivit The Sun.

Sursă foto: Instagram

The post Veronica are 6.2 milioane de urmăritori pe Instagram și mulți nu cred că e reală! E atât de frumoasă încât fanii cred că imaginile cu ea sunt creația Inteligenței Artificiale: „Pierd bani” | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top