sport

Tragedie petrecută în timpul unui meci din prima ligă: fostul internațional a murit pe teren! Fotbalistul trecuse printr-un moment similar în 2021 și juca „pe semnătură”

Tragedie petrecută în timpul unui meci din prima ligă: fostul internațional a murit pe teren! Fotbalistul trecuse printr-un moment similar în 2021 și juca „pe semnătură”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Tragedie petrecută în timpul unui meci din prima ligă: Raphael Dwamena, atacantul ghanez care juca în Albania, a murit pe teren la numai 28 de ani!

Tragedie petrecută în timpul unui meci din prima ligă: Raphael Dwamena a murit

Ghanezul evolua în prima ligă albaneză pentru KF Egnatia, fiind chiar vedeta echipei, iar în timpul meciului cu Partizani s-a prăbușit pe gazon, în minutul 24, la scorul de 1-1.

Medicii au pătruns pe teren de urgență și au acționat prompt pentru a-l salva pe Dwamena, însă nu s-a mai putut face nimic pentru fostul internațional ghanez, care avea un istoric de astfel de probleme. În 2021, când juca la Blau Weiss Linz, în Austria, a trecut printr-un episod similar, însă atunci doctorii i-au salvat viața.

Decesul a fost confirmat și de Federația Albaneză de Fotbal, printr-un comunicat oficial publicat pe rețelele de socializare.

FSHF shpreh tronditjen e thellë për tragjedinë e ndodhur sot në Egnatia-Partizani, ku humbi jetën futbollisti Raphael Dwamena.

FSHF i shpreh ngushëllimet më të thella familjes Dwamena dhe klubit të Egnatias për këtë humbje të madhe.

Më tepër, në https://t.co/BCR50lKCoi. pic.twitter.com/zfIreHy1sI

— FSHF (@FSHForg) November 11, 2023

The post Tragedie petrecută în timpul unui meci din prima ligă: fostul internațional a murit pe teren! Fotbalistul trecuse printr-un moment similar în 2021 și juca „pe semnătură” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top