sport

Se întoarce Malcom Edjouma în iarnă la FCSB? Antrenorul lui Bari a dat indicii înaintea unui nou meci în care mijlocașul a fost uitat pe bancă

Se întoarce Malcom Edjouma în iarnă la FCSB? Antrenorul lui Bari a dat indicii înaintea unui nou meci în care mijlocașul a fost uitat pe bancă
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Malcom Edjouma, mijlocașul împrumutat de FCSB la Bari, are șanse de a reveni în iarnă la formația de care aparține. Antrenorul echipei italiene nu l-a introdus nici în partida cu FeralpiSalo, penultima clasată în Serie B, încheiat dezamăgitor pentru „i galletti”, scor final 3-3.

Se întoarce Malcom Edjouma în iarnă la FCSB? Antrenorul lui Bari spune că nu-l cunoaște bine, motiv pentru care nu l-a introdus nici în meciul cu penultima clasată

Pasquale Marino, tehnicianul lui Bari, a oferit o declarație controversată la flash-interviul de dinaintea partidei, fiind întrebat de situația francezului de 27 de ani. Fanii „biancorossi” au rămas surprinși de reacția acestuia.

Marino a tranșat cu un răspuns care denotă că Malcom Edjouma nu va avea un viitor apropiat mai bun, întrucât încrederea sa se îndreaptă spre jucătorii pe care îi cunoaște mai bine. Interesant este că antrenorul a preluat-o pe Bari pe 9 octombrie, atunci când fotbalistul împrumutat de la FCSB se afla deja la echipă.

„Malcom Edjouma s-a îmbunătățit, dar suntem mulți jucători în departamentul respectiv și este normal ca cineva să fie sacrificat. Concurența este mare, momentan mă bazez pe cei pe care îi cunosc cel mai bine.

Știu ce pot oferi alții pentru că deja i-am antrenat, încerc să mă bazez pe certitudinile pe care le am”, a declarat Pasquale Marino.

200.000 de euro a costat-o pe Bari împrumutul lui Malcom Edjouma până în iarnă
Pentru a-l achiziționa definitiv pe Malcom Edjouma, italienii trebuie să achite încă 600.000 de euro.

Malcom Edjouma se pliază perfect pe tiparul de mijlocaș pe care îl caută Gigi Becali

După înfrângerea cu Rapid, Gigi Becali s-a arătat din nou nemulțumit de opțiunile pe care FCSB le are la dispoziție, motiv pentru care a trasat tiparele de jucători pe care le caută pentru în iarnă: „un optar și un atacant”.

Interesant este că Malcom Edjouma se încadrează perfect pe poziția descrisă ca fiind deficitară de către patron.

Doar 105 minute a bifat Malcom Edjouma în acest sezon la Bari, niciunul cu Pasquale Marino pe bancă

„Un optar și un atacant. Sau un atacant în dreapta, să fie Băluță centru. Dacă am atacant în dreapta, îl bag pe Băluță în dreapta. Dar nu am. Compagno, Tavi Popescu și David Miculescu. Din 3 nu faci unul.

Și Rotariu. Din 4 unul. La mine nu merge ca la alte echipe. Să văd eu cum fac. Ești fotbalist, joci fotbal. Dacă nu joci, te scot sau stai pe bancă”, afirma Gigi Becali la începutul săptămânii.

„Îmi este greu. De fiecare dată trebuie să înscriu ca să rămân pe teren. Dacă nu înscriu, joc doar 45 de minute. Nu este responsabilitatea mea”, a fost declarația cu care Edjouma și-a semnat sentința la FCSB.

The post Se întoarce Malcom Edjouma în iarnă la FCSB? Antrenorul lui Bari a dat indicii înaintea unui nou meci în care mijlocașul a fost uitat pe bancă appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top