sport

„Nu ne puteam imagina că o să începem așa prost.” Reacția lui Mandorlini după meciul incredibil de la Iași

„Nu ne puteam imagina că o să începem așa prost.” Reacția lui Mandorlini după meciul incredibil de la Iași
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Andrea Mandorlini a analizat evoluția echipei sale în meciul de nebun de la Iași. CFR Cluj a terminat la egalitate, 3-3, cu Poli Iași.

Moldovenii au condus cu 2-0, dar ardelenii au întors rezultatul până la pauză și au condus cu 3-2. Ieșenii au revenit în repriza a doua și au egalat scorul.

Ce a spus antrenorul de la CFR

După meci, italianul Mandorlini a dezvăluit greșelile pe care le-a făcut CFR Cluj în Copou.

”Am început foarte rău această partidă. Nu ne puteam imagina că o să începem așa prost. Am început partida de la 0-2, după două centrări care s-au transformat în gol. După care, am reușit să controlăm partida, am marcat, am și condus.

Repriza a doua puteam să închidem meciul să facem 4-2. Până la urmă, s-a terminat 3-3. Ca să câștigi campionatul trebuie să primești mai puține goluri. Au fost foarte multe situații acolo în partea dreaptă, poziții greșite pe care le-am avut în apărare. Am suferit foarte mult în partea dreaptă”, a spus Mandorlini la Digi Sport.

După acest egal, CFR Cluj a egalat-o pe FCSB în fruntea campionatului. Echipa lui Becali are un meci mai puțin, joacă duminică cu FCU Craiova, pe Arena Națională.

Articolul „Nu ne puteam imagina că o să începem așa prost.” Reacția lui Mandorlini după meciul incredibil de la Iași apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top