sport

Leo Messi le-a prezentat americanilor Balonul de Aur! Ceremonie fastuoasă la Inter Miami. Video

Leo Messi le-a prezentat americanilor Balonul de Aur! Ceremonie fastuoasă la Inter Miami. Video
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Leo Messi le-a prezentat americanilor Balonul de Aur! Ceremonie fastuoasă la Inter Miami.

Înaintea partidei amicale Inter Miami – New York City, 1-2, clubul gazdă a organizat o ceremonie în care Leo Messi le-a prezentat fanilor Balonul de Aur.

Leo Messi le-a prezentat americanilor Balonul de Aur

Vizibil emoționat, Leo Messi le-a mulțumit fanilor care s-au strâns alături de el pentru a celebra câștigarea Balonului de Aur, pentru a 8-a oară. Acesta a mărturisit că se simte foarte bine la Inter Miami și că își dorește că cucerească cât mai multe trofee alături de formația din SUA.

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc că ați venit pentru această ceremonie frumoasă. Pentru mine, este ceva uimitor să împărtășesc asta cu voi. Sunt aici de puțin de timp, dar mă simt ca și cum aș fi de o perioadă lungă. Așa cum am spus la început, nu am avut niciun dubiu legat de faptul că o să ne bucurăm să petrecem timp aici. Iar acum nu am niciun dubiu anul următor o să fie și mai bun. O să continuăm să ne bucurăm, să câștigăm titluri. Și sper că o să ne încurajați, așa cum ați făcut-o de când am venit eu aici”, a spus Leo Messi.

THE GR8TEST 🐐

Felicidades, Messi 👏 pic.twitter.com/xA0CniIBKU

— Inter Miami CF (@InterMiamiCF) November 11, 2023

Articolul Leo Messi le-a prezentat americanilor Balonul de Aur! Ceremonie fastuoasă la Inter Miami. Video apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top