sport

Ionuț Popa, fost finalist la Survivor, se iubește cu o vedetă. Cine i-a furat inima: „Suntem la început”

Ionuț Popa, fost finalist la Survivor, se iubește cu o vedetă. Cine i-a furat inima: „Suntem la început”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ionuț Popa trăieşte o poveste de dragoste ca-n poveşti. O superbă blondină i-a furat inima fostului concurent de la Survivor România. Cei doi amorezi s-au afișat deja oficial împreună, dar au făcut și câteva declarații despre relația lor.

Cine este și cum arată iubita lui Ionuț Popa

Ionuț Popa, fost concurent la „Survivor România 2022”, se iubește cu o vedetă. Partenera sa a bifat mai multe apariții în emisiunea „iUmor” de la Antena 1, iar fanii au fost surprinși când au văzut-o la brațul antrenorului de fitness.

Fostul concurent din reality-showul de la PRO TV a confirmat deja relația cu superba blondină. În plus, a postat mai multe imagini cu aceasta pe pagina sa de socializare. Mai precis, este vorba despre Lolrelai. Cei doi nu se ascund și par foarte fericiți unul în compania celuilalt. Au apărut amândoi în public și fanii s-au bucurat când au aflat că formează un cuplu.

Cum s-au cunoscut fostul războinic și Lolrelai

Iubita lui Ionuț Popa a făcut câteva declarații cu privire la noua ei relație. Ea a povestit cum l-a cunoscut pe fostul concurent de la Survivor România 2022 și a sous ce a atras-o la marele învins de la show-ul din Republica Dominicană.

Da, suntem împreună! Suntem la început. Ne-am cunoscut într-o gală RXF, atunci când el a avut un meci împotriva lui Alex Zanoagă.

Publicul era împotriva lui și am simțit cumva să fiu de partea lui. Mi-am pus emoția mea acolo, mie îmi plac campionii, îmi plac câștigătorii. El a fost un campion, este un campion. Asta ne-a apropiat, după care am început să ne cunoaștem mai bine.”, a declarat Lolrelai, conform spynews.ro.

”A știut ce vrea de la început”

Ionuț Popa, ”războinicul” despre care multă lume a crezut că va ridica trofeul Survivor România 2022, s-a născut în Petrila, județul Hunedoara, dar locuiește în București. Este un împătimit al sportului și un dependent de adrenalină. Din 2019 lucrează ca antrenor personal. Iubita lui susține că fostul războinic este super-manierat, lucru care a atras-o cel mai mult la el.

Ne înțelegem fabulos. Dacă zic tot, pare exagerat. Îmi place mult de tot zâmbetul lui, e un atuu cu care a cucerit multe femei. Îmi place calmul lui. Îmi place să este super-manierat, chiar e genul de bărbat care încă îmi deschide ușa la mașină. Mai rar așa ceva, e bărbat, nu mă lasă să car chestii, că și asta e o chestie pe cale de dispariție. E asumat, a știut ce vrea de la început. N-a avut vreo joacă, n-a avut treaba aia că nu știa dacă ne mai sunam a doua zi.

A știut ce vrea. Nu ne-am mutat încă împreună. Ne vedem în fiecare weekend, ne vedem și în timpul săptămânii, dar acasă la unul dintre noi.”, a mai spus Lolrelai, potrivit fanatik.ro.

Articolul Ionuț Popa, fost finalist la Survivor, se iubește cu o vedetă. Cine i-a furat inima: „Suntem la început” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top