sport

Imagini incendiare cu tânăra care e considerată cea mai atractivă susținătoare a celor de la Rapid București! A făcut Facultatea de Farmacie și pozează în ipostaze hot | GALERIE FOTO

Imagini incendiare cu tânăra care e considerată cea mai atractivă susținătoare a celor de la Rapid București! A făcut Facultatea de Farmacie și pozează în ipostaze hot | GALERIE FOTO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ronna Riva, tânăra care e considerată cea mai atractivă susținătoare a celor de la Rapid București, își încântă urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o mulțime de imagini incendiare. Ronna a făcut Facultatea de Farmacie și pozează hot frecvent, inclusiv în echipamentul de joc al echipei giuleștene.

Cine e Ronna Riva, tânăra care e considerată cea mai atractivă susținătoare a celor de la Rapid București! Imagini incendiare cu cea care a făcut Facultatea de Farmacie, iar acum e o căntăreață celebră: pozează în ipostaze hot

Rapid este una dintre cele mai iubite echipe din România și beneficiază inclusiv de o mulțime de susținătoare. Iar poate cea mai celebră dintre acestea este Ronna Riva, o tânără născută la Constanța, care a renunțat la ideea de a avea o carieră ca farmacistă pentru a deveni artistă.

Fostă studentă la Facultatea de Farmacie, Ronna Riva a început de mai mulți ani să cocheteze cu muzica, iar în anul 2015 a lansat și primul ei single de succes, o piesă intitulată „Morenita”, care a fost ascultată intens și în țări ca Turcia, Iran, Rusia și Grecia.

În ceea ce privește apropierea ei de clubul Rapid, aceasta a devenit cât se poate de evidentă în urmă cu câteva luni, când a lansat melodia „Rapid 100”, în cinstea Centenarului grupării din Giulești.

Melodia a adunat câteva zeci de mii de vizualizări în mediul online și se poate auzi în Giuelești la mai toate melodiile de acasă ale Rapidului. De asemenea, de la duelurile pe care elevii lui Cristiano Bergodi le dispută pe teren propriu nu lipsește nici însăși Ronna Riva. Nu de puține ori a fost surprinsă în tribune, iar câteva poze cu ea în timp ce susține Rapidul pot fi văzute și pe pagina acesteia de Instagram.

„Haide, hai, Rapidule / Ole, Ole / Să ridicăm tribunele / Haide, hai, Rapid Giulești / Luptă dacă ne iubești!”, este refrenul piesei „Rapid 100”, lansată Ronna Riva.

De ce a renunțat la o carieră în farmacie

Chiar și după ce a lansat primul single, cel din 2015, Ronna Riva a continuat să lucreze ca farmacistă. Abia după ce a fost convinsă că își poate asigura traiul din meseria de artist, ea a decis să se concentreze exclusiv asupra carierei muzicale:

„În anul 2015 am lansat primul meu single care a cunoscut succes internațional, însă evenimentele nu au apărut imediat, iar eu am continuat să muncesc în farmacie. Muzica nu înseamnă doar talent, muzica reprezintă un business și trebuie să investești mult timp și mulți bani, mai ales în cazul în care vrei să reușesti pe cont propriu, fără ajutorul unei case de discuri.

În profesia de farmacist pot spune că m-am descurcat excelent. În scurt timp am devenit farmacist șef, aveam o responsabilitate enormă, oameni în subordine, dar pentru mine devenise ceva foarte plăcut, mai ales că am reușit cumva să îmbin muzica cu farmacia și îmi ieșea foarte bine. În momentul în care muzica mi-a oferit și satisfacție materială, atunci am ales să continui pe un singur drum, și anume calea visului meu. Muzica este singura mea pasiune, și pot spune că am făcut tot posibilul prin muncă să reușesc”, a dezvăluit Ronna Riva, într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RONNA RIVA (@ronnariva)

The post Imagini incendiare cu tânăra care e considerată cea mai atractivă susținătoare a celor de la Rapid București! A făcut Facultatea de Farmacie și pozează în ipostaze hot | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top