sport

Gică Hagi face o criză de nervi pe gazon și arbitrul îl elimină, după finalul meciului! Discuțiile se încing pe teren și continuă pe tunelul spre vestiare: ce i-a spus „Regele” centralului când a văzut roșu în fața ochilor

Gică Hagi face o criză de nervi pe gazon și arbitrul îl elimină, după finalul meciului! Discuțiile se încing pe teren și continuă pe tunelul spre vestiare: ce i-a spus „Regele” centralului când a văzut roșu în fața ochilor
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gică Hagi a făcut o criză de nervi pe gazon la finalul meciului Farul – Hermannstadt, scor 1-1, iar arbitrul Horațiu Feșnic i-a arătat cartonașul roșu!

Gică Hagi a făcut o criză de nervi pe gazon la finalul meciului Farul – Hermannstadt

Campioana României a pierdut două puncte extrem de importante în fața sibienilor după ce s-a aflat în avantaj pe aproape toată durata partidei, în urma unui gol semnat de Baba Alhassan în minutele de prelungiri ale duelului de la Ovidiu.

După ultimul fluier al lui Horațiu Feșnic, Hagi s-a dus „glonț” la central pentru a-i reproșa că, în faza premergătoare golului marcat de Hermannstadt, arbitrul nu ar fi acordat o lovitură liberă pentru Farul, în urma unui fault. La faza respectivă, Feșnic a lăsat avantaj, Farul a plecat pe un contraatac pe care nu l-a fructificat și a pierdut mingea, după care oaspeții au dat lovitura.

Arbitrul n-a stat pe gânduri și i-a arătat cartonașul roșu lui Hagi, arătându-i drumul către vestiare, fără a-i oferi un răspuns concret despre faza incriminată. „Regele” a răbufnit și a reacționat imediat: „N-a fost fault! De ce mi-ai dat? Ce ți-am zis? Ți-am zis că nu a fost fault”.

După remiza cu Hermannstadt, Farul a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în Superliga și se află pe locul al șaptelea, cu 22 de puncte, în vreme ce sibienii se clasează pe poziția a patra, cu 24 de puncte. Un succes ar fi dus-o pe campioana chiar deasupra adversarei din această seară.

Echipele de la Farul – Hermannstadt 1-1

Farul Constanța: Aioani – Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni – Ad. Mazilu, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Buzbuchi – Boli, Sîrbu, Queiros, N. Popescu, Gustavo Costa, Sali, Borgnino, Rivaldinho
Antrenor: Gică Hagi

Hermannstadt: Căbuz – Etienne, V. Găman, Bejan, Butean – Balaure, Mino Sota, Alhassan, Jipa – Neguț, D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu – I. Stoica, Murgia, Biceanu, P. Petrescu, Oroian, Bucuroiu, G. Iancu, Fonseca
Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: Complex Sportiv Gheorghe Hagi, Ovidiu
Arbitru: Horațiu Feșnic / Asistenți: Valentin Avram și Alexandru Cerei
Arbitru VAR: Ionuț Coza / Arbitru AVAR: Mircea Orbuleț

The post Gică Hagi face o criză de nervi pe gazon și arbitrul îl elimină, după finalul meciului! Discuțiile se încing pe teren și continuă pe tunelul spre vestiare: ce i-a spus „Regele” centralului când a văzut roșu în fața ochilor appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top