sport

Farul Constanța – Hermannstadt 1-0, Live Video Online în etapa 16 din Superliga. Ocazie mare pentru Louis Munteanu

Farul Constanța – Hermannstadt 1-0, Live Video Online în etapa 16 din Superliga. Ocazie mare pentru Louis Munteanu
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Știrea inițială…

Farul Constanța – Hermannstadt se joacă în etapa a 16-a din Superliga, sezonul 2023-2024, iar partida de la Ovidiu este Live Video Online pe ProSport.

Farul Constanța – Hermannstadt Live Video Online în etapa 16 din Superliga

Duelul dintre Farul Constanța și Hermannstadt din etapa a 16-a din Superliga se poate vedea la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport, iar cele mai tari faze vor fi Live Video Online pe ProSport.

Înaintea meciului direct de la Ovidiu, Hermannstadt se află pe locul 4 în clasamentul din Superliga, cu 23 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova, în timp ce Farul Constanța are 21 de puncte adunate în 15 meciuri și este pe poziția a 7-a.

Dacă Hermannstadt se impune la Ovidiu, atunci formația condusă de Marius Măldărășanu face 26 de puncte, în timp ce o victorie o urcă pe Farul Constanța până pe locul 4, dar trebuie să spere ca Universitatea Craiova să se încurce în această etapă.

În runda precedentă, Farul Constanța a remizat la Ovidiu cu FC Botoșani, scor 1-1, în timp ce Hermannstadt a produs surpriza și a învins-o „acasă” pe CFR Cluj.

Formația condusă de Marius Măldărășanu este neînvinsă în Superliga din 4 august 2023, atunci când Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 1-0, după care Hermannstadt a bifat trei victorii și opt rezultate de egalitate.

„Ne așteptam să avem mai multe victorii și mai mult puncte după turul de campionat. Din păcate, în ultimele 3 meciuri de acasă puteam obține mult mai mult. Asta e realitatea. Începe returul, trebuie să facem mai multe. Să stăm defensiv mai bine, ofensiv să marcăm mai mult. Toate meciurile sunt grele. 

Întâlnim o echipă care e într-un moment bun, face bine ambele faze. Formează o echipă omogenă, jucătorii au experiență în prima ligă. Antrenorul lor e foarte bun, a demonstrat, a dus echipa din Liga 2 până aici. Jucăm acasă, sperăm să intre mai multe mingi în poartă. Victoria e obiectivul numărul 1

Suntem o echipă căreia îi place să atace și la un moment dat ne descoperim. Echipa a excelat anul trecut, din toate punctele de vedere. E mai greu să te menții. E greu să repetăm ce am făcut anul trecut. A fost un sezon fantastic. Am jucat de la egal la egal cu cele mai bune echipe din România. Marcam multe goluri, chiar dacă și primeam. Acum primim prea multe, trebuie să facem ceva!”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

 

The post Farul Constanța – Hermannstadt 1-0, Live Video Online în etapa 16 din Superliga. Ocazie mare pentru Louis Munteanu appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top