sport

Cu cine au fost înlocuiți în emisiune Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu când au plecat la Antena 1! Ei le-au luat locul la PRO TV, în show-ul MasterChef

Cu cine au fost înlocuiți în emisiune Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu când au plecat la Antena 1! Ei le-au luat locul la PRO TV, în show-ul MasterChef
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul show-ului culinar „Chefi la Cuțite”, lucru care îi deranjează enorm pe fanii emisiunii. Nimeni nu se aștepta ca noul sezon al show-ului să se filmeze fără cei trei chefi. Oamenii așteaptă cu nerăbdare vadă cine le va lua locul renumiților bucătari, dar puțini își mai aduc aminte cum s-a făcut schimbarea la Pro TV, pe vremea când era MasterChef. Și atunci, cei trei chefi au fost înlocuiți.

Cu cine au fost înlocuiți Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pus punct pe neașteptate colaborării cu Antena 1. Cei trei celebri bucătari au fost jurații emisiunii Chefi la Cuțite timp de 12 sezoane. Ceva i-a făcut însă să rupă contractul cu trustul Intact. În spațiul public circulă informații potrivit cărora cei trei chefi au plecat de la Antena 1 din cauza unei promisiuni care nu s-a concretizat.

Fanii emisiunii au avut un șoc la aflare veștii că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul Chefi la Cuțite. Faimoșii bucătari au cunoscut succesul pe micile ecrane odată cu emisiunea MasterChef, care era difuzată la Pro TV. Primul sezon a debutat pe data de 20 martie 2012. Și atunci a avut loc o schimbare care i-a surprins pe fani. După patru sezoane, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au fost înlocuiți de Patrizia Paglieri, Adrian Hădean și Florin Scripcă (Chef Foa).

Ce s-a întâmplat când chefii au părăsit show-ul MasterChef

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au apărut ulterior la Chefi la Cuțite. Prima ediție a fost difuzată în martie 2016, de către canalul de televiziune Antena 1. Emisiunea a fost moderată de către Gina Pistol în primele 9 sezoane. După ce soția lui Smiley a ales să pună capăt colaborării cu Antena 1, ea a fost înlocuită cu Irina Fodor, soția prezentatorului Răzvan Fodor. Din păcate, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au decis să renunțe la emisiune, după ce au filmat 12 sezoane.

Cei trei chefi au transmis că vor să încheie proiectul pe motiv că sunt epuizați, însă că au apărut zvonuri că chefii s-ar putea întoarce la PRO TV.

Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.”, a declarat Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

Articolul Cu cine au fost înlocuiți în emisiune Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu când au plecat la Antena 1! Ei le-au luat locul la PRO TV, în show-ul MasterChef apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top