sport

Cristi Balaj nu înțelege cum s-a anulat golul lui Bîrligea: „O greșeală majoră de arbitraj. Nu a fost offside” | EXCLUSIV

Cristi Balaj nu înțelege cum s-a anulat golul lui Bîrligea: „O greșeală majoră de arbitraj. Nu a fost offside” | EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Poli Iași – CFR s-a încheiat 3-3, dar partida a avut o fază controversată în minutul 69, terminată cu o decizie de arbitraj care i-a scandalizat pe clujeni. Daniel Bîrligea a scăpat spre poartă și a marcat, dar golul a fost anulat pentru offside. Reluările nu au fost foarte convingătoare că decizia VAR a fost una corectă.

Cristi Balaj nu înțelege cum s-a anulat golul lui Bîrligea: „O greșeală majoră de arbitraj. Nu a fost offside”

Cristi Balaj a fost surprins de camerele TV arătând că nu a fost offside chiar înainte să se ia decizia din camera VAR. „Am văzut călcâiul clar mai în spate”, și-a motivat Balaj acele gesturi, pentru ProSport. Președintele CFR-ului este convins că decizia a fost greșită.

„Nu a fost offside! Călcâiul apărătorului a fost mai în spate. Sunt convins că nu a fost offside. Linia nu a fost trasă cum trebuie. A fost trasă prin călcâi, nu în spatele călcâiului, cum ar fi trebuit. Au luat în considerare și mâna atacantului, iar mâna nu se ia în considerare”, a spus Cristi Balaj, la cald. Oficialul din Gruia și-a amintit că CFR a fost dezavantajată în faze similare și în alte partide: „Toate deciziile la VAR la offside au fost în defavoarea noastră”.

„E greu să câștigi dacă primești 3 goluri”

Referitor la joc, Cristi Balaj a lăsat să se înțeleagă faptul că nu a fost mulțumit nici de prestația din această seară a echipei. Președintele din Gruia a fost nemulțumit de faptul că s-au primit 3 goluri. CFR a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie.

„E greu să câștigi dacă primești 3 goluri, dar chiar și în aceste condiții consider că a fost o greșeală majoră de arbitraj. Asta fără să implicăm gazdele. Publicul a fost exemplar, conducerea ospitalieră”, a spus Balaj.

The post Cristi Balaj nu înțelege cum s-a anulat golul lui Bîrligea: „O greșeală majoră de arbitraj. Nu a fost offside” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top