sport

Unde l-a găsit Gigi Becali pe Gheorghe Hagi: „Se întâlnea cu o balerină de la Melody”! Detalii de mult uitate despre o poveste fabuloasă

Unde l-a găsit Gigi Becali pe Gheorghe Hagi: „Se întâlnea cu o balerină de la Melody”! Detalii de mult uitate despre o poveste fabuloasă
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali este recunoscut pentru poveștile sale inedite. În urmă cu mai mulți ani, invitat într-o emisiune, patronul de la FCSB a făcut dezvăluiri uluitoare despre Gheorghe Hagi. Mai precis, latifundiarul din Pipera a povestit o întâmplare care îl are ca protagonist principal pe fostul mare fotbalist român. Totul s-a petrecut înainte de Revoluție.

Cum l-a cunoscut Gigi Becali pe Gheorghe Hagi

Invitat la o emisiune moderată de Florin Călinescu, Gigi Becali a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe Gheorghe Hagi. Asta se întâmpla în urmă cu mai mulți ani. La aceea vreme, patronul de la FCSB a făcut dezvăluiri inedite despre fostul mare fotbalist.

Întâmplările povestite de Becali au avut loc pe vremea comunismului. Atunci, latifundiarul din Pipera încă nu-l știa pe Hagi. De fapt, în acea perioadă s-au cunoscut cei doi. După cum povestea milionarul, ”Regele” se întâlnea la vremea respectivă cu o balerină de la Melody.

Gigi Becali: ”Era doi lei intrarea”

Patronul de la FCSB se cunoștea deja cu dansatoarea, aceasta fiind cea care i-a făcut cunoștință cu Gheorghe Hagi. Conform relatărilor milionarului, Hagi avea deja ceva timp de când juca la Sportul, însă ulterior s-a transferat la Steaua. Începând de atunci, Gigi Becali a început să iubească Steaua, iar acest lucru l-a recunoscut chiar el.

Unde l-a găsit Gigi Becali pe Gheorghe Hagi. Detalii de mult uitate despre o poveste fabuloasă

”Hagi se întâlnea cu o fată. Se numea Vali Tănase. Vali Tănase era o balerină de pe la Melody. Și într-o zi… Eu o cunoșteam de mai multă vreme… Într-o zi vine și îmi spune: «Gigi, mă întâlnesc în seara asta cu cel mai tare machedon»! «Unde te întâlnești? Cu cine? Cine e cel mai tare machedon?». «Păi mă întâlnesc la hotel Nord, la discoteca de la Nord»!

Era pe valută atunci, era doi dolari intrarea. Mai greu pentru noi, adică intram… Securitatea păzea, dar noi mai intram. Și: «Hai să-ți fac cunoștință». Și-mi face cunoștință cu Hagi. Și de atunci am rămas prieteni.

El, machedon fiind, vă dați seama, abia venise în București de câteva luni de zile, de un an de zile. Juca la Sportul atunci. Și după ceva timp s-a transferat la Steaua. Și de atunci am început eu să iubesc Steaua”, a povestit, în urmă cu mai mulți ani, Gigi Becali.

În continuarea articolului curent puteți vizualiza imagini din emisiunea în care Gigi Becali a făcut toate aceste dezvăluiri.

Articolul Unde l-a găsit Gigi Becali pe Gheorghe Hagi: „Se întâlnea cu o balerină de la Melody”! Detalii de mult uitate despre o poveste fabuloasă apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top