sport

Sorana Cîrstea a întors toate privirile la Dubai! Ce a făcut „Sori” în luxosul oraș, în timp ce Simona Halep se antrena din greu | FOTO

Sorana Cîrstea a întors toate privirile la Dubai! Ce a făcut „Sori” în luxosul oraș, în timp ce Simona Halep se antrena din greu | FOTO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Sorana Cîrstea (33 de ani, locul 26 WTA), cel mai bine clasată jucătoare de tenis a României, își petrece vacanța la Dubai, oraș în care se află și rivala ei, Simona Halep (32 de ani).

Sorana Cîrstea a întors toate privile, vineri, ieșind la o plimbare cu bicicleta într-o zonă de faleză din Dubai. În același timp, Simona Halep se antrenează la CF Tennis Academy, o academie de tenis situată în cel mai mare oraș al Emiratelor Arabe Unite.

Sorana Cîrstea a întors toate privirile la Dubai! Ce a făcut „Sori” în luxosul oraș, în timp ce Simona Halep se antrena din greu

Sorana Cîrstea s-a deconectat de la tenis după ce a reușit unul dintre cele mai bun sezoane ale carierei! „Sori” a plecat în Emiratele Arabe Unite, țară în care și-a luat rezidență, iar românca le-a arătat fanilor că și-a început weekendul cu o plimbare printr-un peisaj spectaculos.

Cîrstea este extrem de satisfăcută de sezonul 2023, în care a reușit performanțe spectaculoase: sferturi de finală la Indian Wells, semifinale la Miami și sferturi de finală la US Open.

„Sezonul de tenis 2023 a ajuns la final pentru mine. Au fost momente uimitoare, amintiri frumoase, meciuri grele și multe emoții, atât pozitive, cât și negative. Ca de fiecare dată, vă mulțumesc tuturor pentru susținere”, a fost mesajul Soranei Cîrstea, după turneul WTA 250 Transylvania Open, unde a pierdut în runda inaugurală.

Simona Halep se pregătește la Dubai după ce a făcut apel la TAS

Simona Halep se află și ea la Dubai, antrenându-se din greu, în speranța că va obține reducerea suspendării la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS)! „Simo” a fost interzisă patru ani la turneele de tenis, dar a făcut imediat apel: „TAS a înregistrat apelul formulat de jucătoarea română de tenis Simona Halep împotriva deciziei pronunțate de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) pe data de 22 septembrie 2023, în cadrul căreia a fost găsită vinovată pentru încălcarea regulamentului anti-doping și sancționată cu o suspendare de 4 ani, începută pe 7 octombrie 2022, precum și anularea tuturor rezultatelor obținute în perioada 29 august – 7 octombrie 2022, inclusiv retragerea de medalii, titluri, puncte în clasament și bani. 

În apelul formulat către TAS, sportiva cere ca decizia dată de ITIA să fie ignorată și ca sancțiunea să-i fie redusă. Procedurile de la Curtea de Arbitraj Sportiv au început și, în conformitate cu codul intern și cu regulile care guvernează Tribunalul, părțile vor face schimb de documente și se constituie completul care va judeca acest caz.

Odată constituit, completul de judecată va comunica instrucțiunile procedurale, inclusiv pentru stabilirea unei audieri. După audiere, completul de judecată va delibera și va emite o hotărâre care va conține decizia și motivele acesteia. În acest moment, nu este posibil să estimăm un termen pentru când va fi dată decizia. Decizia dată de completul de judecată de la TAS va fi definitivă și executorie. Părțile vor putea face apel la Tribunalul Federal Elvețian în termen de 30 de zile”, se arată în comunicatul TAS.

The post Sorana Cîrstea a întors toate privirile la Dubai! Ce a făcut „Sori” în luxosul oraș, în timp ce Simona Halep se antrena din greu | FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top