sport

Serbia – România, în play-off-ul BJK Cup. Mia Ristic – Gabriela Ruse, primul meci al întâlnirii, începe la ora 15:00! Live Video Online

Serbia – România, în play-off-ul BJK Cup. Mia Ristic – Gabriela Ruse, primul meci al întâlnirii, începe la ora 15:00! Live Video Online
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

România se luptă cu Serbia, în deplasare, pentru un loc în calificările turneului final Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup)! Primul meci al întâlnirii de la Kraljevo, Mia Ristic (353 WTA) – Gabriela Ruse (125 WTA) începe vineri, la ora 15:00, Live Video Online pe www.prosport.ro. Al doilea duel al zilei este Aleksandra Krunic (689 WTA) – Jaqueline Cristian (98 WTA).

Naționala de Billie Jean King Cup a României se luptă că reprezentativa Serbiei, vineri și sâmbătă, la Kraljevo, în sală, pe un teren de zgură. Câştigătoarea va accede în calificările pentru turneul final al BJK Cup, iar învinsa va evolua în Grupa I.

Serbia – România, în play-off-ul BJK Cup. Mia Ristic – Gabriela Ruse, primul meci al întâlnirii, Live Video Online

Conform tragerii la sorți, prima partidă din cadrul întâlnirii Serbia – România va fi Gabriela Ruse – Mia Ristic, apoi vor intra pe teren Jaqueline Cristian și Aleksandra Krunic. Meciurile pot fi urmărite în direct pe Digisport 2 și în timp real pe www.prosport.ro.

Sâmbătă sunt programate duelurile: Mia Ristic – Jaqueline Cristian, Aleksandra Krunic – Gabriela Ruse și Katarina Kozarov / Natalija Stevanovic – Irina Bara / Monica Niculescu. Componenţa echipei României este următoarea: Jaqueline Cristian (98 WTA la simplu şi 240 la dublu), Gabriela Ruse (125 WTA la simplu şi 37 la dublu), Irina Bara (173 WTA la simplu şi 130 la dublu), Anca Todoni (250 WTA la simplu şi 858 la dublu) şi Monica Niculescu (944 WTA la simplu şi 41 la dublu).

De partea cealaltă, căpitanul Serbiei, Dusan Vemic, le-a convocat pentru meciul cu România pe Olga Danilovic (116 la simplu și 93 la dublu), Natalija Stevanovic (185 la simplu, 145 la dublu), Lola Radivojevic (276 la simplu, 244 la dublu), Mia Ristic (353 la simplu, 307 la dublu) și Aleksandra Krunic (689 la simplu, 39 la dublu). În mod surprinzător, Bemic a ales să le nominalizeze pentru meciurile de simplu pe jucătoarele cele mai slab clasate, Ristic și Krunic.

Cum s-au relaxat româncele înaintea meciului cu Serbia

Componentele echipei României s-au relaxat înaintea meciului cu Serbia, după ce Horia Tecău le-a propus să facă o „seară de puzzle”. Căpitanul-nejucător a oferit declarații optimiste: „Le mulţumesc fetelor pentru că au răspuns pozitiv la această acţiune, ştiu că a fost un sezon lung, cu multe turnee. De aceea sunt onorat să mergem împreună în Serbia ca să ne luptăm acolo pentru un loc la barajul pentru Grupa Mondială, visul şi obiectivul acestei echipe. Ne aşteaptă un meci împotriva unui public activ, sârbii sunt foarte buni la susţinere.

Eu mă bucur de acest moment alături de echipă. Gabriela Ruse a făcut un salt mare în clasament după finala de la Cluj, ea se apropie de prima sută, de locul pe care îl merită. Jaqueline (Cristian) la fel, după un parcurs bun a intrat din nou în prima sută. Aşa că intrăm în acest meci cu un moral ridicat după rezultatele din acest an. Este un avantaj să ai în lot jucătoare care pot face echipă la dublu în funcţie de scor. După rezultatele din acest an, cred că Gabriela şi Monica reprezintă o echipă solidă de dublu. Avem şi alte variante, dar trebuie să fim atenţi la condiţiile de joc, la moment, la scor… Dar e ceva pozitiv să ai variante multe, e un lucru pe care şi-l doreşte orice căpitan”, a spus Horia Tecău.

Serbia conduce România cu 2-1 în meciurile directe, după ce a câștigat cu 2-1 în 2007, în primul tur al Grupei I, zona Europa/Africa, la Plovdiv, şi cu 2-1 în 2008, în aceeaşi fază. România și-a adjudecat ultima întâlnire cu Serbia, în anul 2014, la București, scor 4-1 în barajul pentru accederea în Grupa Mondială a Fed Cup.

The post Serbia – România, în play-off-ul BJK Cup. Mia Ristic – Gabriela Ruse, primul meci al întâlnirii, începe la ora 15:00! Live Video Online appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top