sport

S-a umplut paharul! Gheorghe Mustață și Peluza Nord declanșează protestul împotriva lui Gigi Becali: „În seara asta am avut ședință cu ceilalți lideri”. Ce nu le convine fanilor: „Suntem frustrați!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

S-a umplut paharul! Gheorghe Mustață și Peluza Nord declanșează protestul împotriva lui Gigi Becali: „În seara asta am avut ședință cu ceilalți lideri”. Ce nu le convine fanilor: „Suntem frustrați!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gheorghe Mustață, liderul fanilor FCSB din Peluza Nord, a anunțat că galeria va protesta împotriva lui Gigi Becali.

Gheorghe Mustață și Peluza Nord declanșează protestul împotriva lui Gigi Becali: „În seara asta am avut ședință cu ceilalți lideri”

Peluza Nord, condusă de Gheorghe Mustață, va protesta împotriva patronului de la FCSB, Gigi Becali, cu ocazia meciului cu FC U Craiova.

Liderul fanilor roș-albaștri a făcut anunțul în direct la ProSport Live și a spus că suporterii vicecampioanei s-au săturat să îl vadă pe finanțator controlând aspectele sportive ale echipei.

Acesta este convins, însă, că Gigi Becali nu își va schimba felul de a fi, însă își dorește ca deciziile pe care le ia peste capul antrenorilor să nu mai fie anunțate la TV.

„În seara asta am avut o ședință, am discutat cu ceilalți lideri despre ce avem de gând să facem pentru că sunt multe dezinformări din anumite direcții și vrem să le clarificăm și noi. Deocamdată, am rămas la nivel de protest și o să protestăm la meciul cu FC U Craiova, însă nu o să plecăm de lângă echipă. O să transmitem un mesaj către jucători și patron la meciul cu Craiova și sper să înțeleagă. Suntem frustrați pentru ce s-a întâmplat la meciul cu Rapid.

Cineva trebuie să înțeleagă că echipa asta are nevoie de un antrenor și de patronul care să finanțeze, noi știm lucrul ăsta. Noi am mai avut o inițiativă, și eu în urmă cu un an jumătate-doi m-am implicat într-un scandal cu Gigi Becali. Am intrat într-un război mai adânc cu el. E corect, ne trebuie antrenor și spun asta de foarte mult timp. Am transmis conducerii să nu se mai bage peste echipă, să lase echipa să se pregătească.

Să o facă, dar să nu iasă la TV. Să se ducă peste ei și să le facă ce vrea el. Trebuie să fim conștienți că nu putem să îi schimbăm mentalitatea lui Gigi Becali. Eu nu mai am ce să caut în peluză dacă suporterii cred că îl pot schimba pe Gigi…

Singurii care îl pot schimba pe Gigi sunt jucătorii. Atitudinea jucătorilor în teren o să îl facă pe Gigi să nu mai umble la echipă, să nu mai știe pe cine să bage pe teren. Dacă tu ești fotbalist și înjuri pe teren, înjuri arbitrul… Dacă ești jucător fără atitudine… Eu sunt tot timpul pe la ei, știu că unii dintre ei sunt bulversați pentru că se așteaptă ca la pauză să fie schimbați.

Gigi nu te schimbă, tu te schimbi singur dacă nu ai atitudine. Niciun om din lumea asta nu o să te schimbe dacă tu ai atitudine.”, a spus Gheorghe Mustață, la ProSport Live.

În paralel se desfășoară campania „Fii patron, nu antrenor!”

Un alt suporter al FCSB, Hans Gruber, a declanșat campania „Fii patron, nu antrenor!”, prin intermediul căreia vrea să îl convingă pe Gigi Becali să renunțe la implicarea în deciziile sportive.

„Nu sunt optimist deloc. Cine crede că e ceva bine la echipă se înșală amarnic, se minte singur. La clubul FCSB domnește haosul. Mulți suporteri susțin asta. Lumea e nemulțumită, jocul scârțâie…

A convins foarte puțin de când a început campionatul. Nu avem un lider pe bancă. Locul 1 este circumstanțial”, a spus Hans Gruber, la ProSport Live.

The post S-a umplut paharul! Gheorghe Mustață și Peluza Nord declanșează protestul împotriva lui Gigi Becali: „În seara asta am avut ședință cu ceilalți lideri”. Ce nu le convine fanilor: „Suntem frustrați!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top