sport

Noi controverse după ce Patrick Mouratoglou și-a recunoscut vina în cazul Simona Halep! Holger Rune trimite „săgeți”: „Au fost multe lucruri complicate”

Noi controverse după ce Patrick Mouratoglou și-a recunoscut vina în cazul Simona Halep! Holger Rune trimite „săgeți”: „Au fost multe lucruri complicate”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Patrick Mouratoglou, antrenorul francez al Simonei Halep, se află în centrul unor noi controverse, după ce săptămâna trecută și-a recunoscut public vina în scandalul de dopaj al româncei.

Holger Rune, jucătorul cu care Patrick Mouratoglou a început să lucreze după suspendarea Simonei Halep, trimite „săgeți” la adresa cunoscutului antrenor.

Noi controverse după ce Patrick Mouratoglou și-a recunoscut vina în cazul Simona Halep! Holger Rune trimite „săgeți”: „Au fost multe lucruri complicate”

În condițiile în care multă lume îl condamnă pe Patrick Mouratoglou pentru situația în care se află Simona Halep, după ce i-a dat suplimentele de colagen, nici Holger Rune nu are cuvinte de laudă pentru francez. Danezul aflat pe locul 10 mondial l-a înlocuit pe Mouratoglou cu Boris Becker, iar acum dezvăluie că nu a avut liniștea necesară alături de Patrick:

Au fost multe lucruri complicate cu echipa mea în 2023. Eu cred că, cu cât este mai multă pace și liniște în jurul unui tenismen sau sportiv, cu atât acesta poate performa mai bine. Din păcate, eu nu am putut să să rămân concentrat în acest sezon. Mi-a fost foarte greu să fiu versiunea mea cea mai bună”, a mărturisit Rune, citat de Punto de Break.

Holger se pregătește să debuteze la Turneul Campionilor de la Torino: Este un turneu dificil. Trebuie să fii bun, nu poți rămâne la nivelul tău. Trebuie să te îmbunătățești în fiecare zi pentru a putea avea şanse. E nevoie să vii cu lucruri grozave în jocul tău, dar şi fizic trebuie să te prezinţi la cel mai înalt nivel. E un proces constant, ai nevoie să creşti de la un meci la altul, pentru că îi ai în faţă pe cei mai buni din lume. Vorbim de jucători capabili să îşi ridice nivelul în momentele importante, astfel că e o mare provocare”, a adăugat Rune.

Patrick Mouratoglou, criticat de fosta antrenoare a Serenei Williams după ce și-a recunocut vina în cazul Simona Halep

Patrick Mouratoglou, omul care a antrenat-o timp de zece ani pe Serena Williams, a fost criticat de australianca Rennae Stubbs, cea care a colaborat de asemenea cu deținătoarea a 23 de titluri de Grand Slam. Stubbs îi reproșează lui Mouratoglou că și-a recunoscut prea târziu vina pentru că Halep a fost prinsă dopată:

„Nu înțeleg de ce a decis să iasă acum, sunt de acord că este prea puțin prea târziu! Dacă nu cumva o spune acum, cu procesul de la TAS, în speranța că va reuși să primeacă o pedeapsă mai blândă și o face special pentru acea bătălie în instanță. Poate că el crede că ar putea influența TAS-ul, dar mulți oameni se întreabă și despre neregulile din pașaportul biologic”, a declarat australianca într-un episod recent al „Podcast-ului de tenis Rennae Stubbs”.

„Și apoi, de asemenea, și-a schimbat toată echipa în decurs de șase luni. Și a avut de-a face cu o mulțime de accidentări, amintește-ți de problema cu mușchii gambei pe care o avea, diferite lucruri. Probabil că încercau să găsească o modalitate de a o ajuta cu problema de la gambă. Nu știu, speculez, ceea ce probabil nu ar trebui să fac, dar mă gândesc că poate ei încercau să repare accidentarea, să o readucă pe drumul cel bun și s-au gândit la colagen. Încercând să introducă asta în organismul ei, au distrus-o!”, a adăugat Stubbs.

The post Noi controverse după ce Patrick Mouratoglou și-a recunoscut vina în cazul Simona Halep! Holger Rune trimite „săgeți”: „Au fost multe lucruri complicate” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top