sport

Mesajul de adio pe care Monica Gabor i l-a transmis lui Irinel Columbeanu: „Tu ești cel care m-a creat”! Ce i-a scris bruneta când i-a cerut divorțul

Mesajul de adio pe care Monica Gabor i l-a transmis lui Irinel Columbeanu: „Tu ești cel care m-a creat”! Ce i-a scris bruneta când i-a cerut divorțul
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți vreme de câțiva ani buni, iar din dragostea lor a venit pe lume o fetiță, Irina. În 2011, cei doi au decis să se despartă, iar ruptura dintre ei a ținut primele pagini ale ziarelor multă vreme. După ce a aflat de infidelitatea lui Irinel, Monica i-a transmit un mesaj de adio.

Ce i-a scris Monica Gabor lui Irinel Columbeanu când i-ar cerut divorțul

Milioanele de euro și viața luxoasă au rămas acum doar în amintirea lui Irinel Columbeanu. Fostul afacerist a ajuns să locuiască acum la un azi de bătrâni, iar din pensia pe care o încasează nu își permite să achite nici măcar cazarea. După ce și-a pierdut întreaga avere, fostul milionar de la Izvorani a publicat o trilogie.

În cel de-al treilea volum al său, Irinel a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare. Printre altele, Columbeanu a vorbit și despre mesajul de adio trimis de Monica Gabor, fosta lui soție. După ce a aflat de infidelitatea partenerului ei de viață, Monica i-a trimis acestuia un mesaj în care își spunea oful, precizând că îi va fi mereu recunoscătoare.

”Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, a scris, în cartea lui, Irinel Columbeanu.

Scrisoarea Monicăi Gabor pentru presă

După ce a divorțat de Irinel Columbeanu, Monica a decis să părăsească țara și s-a mutat în Statele Unite, iar fiica lor a rămas în grija tatălui ei. Fiind acuzată că și-a părăsit copilul, fosta parteneră de viață lui Irinel a trimis o scrisoare presei.

În aceasta, vedeta explica că are nevoie de bani pentru creșterea și educației Irinei, acesta fiind și motivul pentru care a acceptat un contract în America. La vremea respectivă, fostul ei soț, care încă mai avea milioanele, a început lupta pentru custodia fetiței.

Mesajul de adio pe care Monica Gabor i l-a transmis lui Irinel Columbeanu. Ce i-a scris bruneta când i-a cerut divorțul

”Sunt Monica, deși mi-am dorit și îmi doresc ca acest divorț să fi fost și să fie foarte discret, și de aceea încă de la începutul acestui proces nu am făcut nicio declarație, acum cred că trebuie să înțelegeți adevărata poveste din spatele poveștii.

Irinel Columbeanu este omul de care m-am îndrăgostit, cu care m-am căsătorit din dragoste, de foarte tânără, și al cărui copil l-am născut din toată dragostea. Astăzi, totul s-a schimbat, pentru că acesta m-a dezamăgit. M-a rănit iremediabil și continuă să o facă și în prezent. Nu pot să mai tac pentru că el mă poate răni și mai mult și, poate, până la urmă, reușește să mă omoare”, se arată în scrisoarea cu pricina, potrivit SpyNews.

Când au apărut primele zvonuri cu privire la separarea dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu, în presă se scria despre infidelitatea fostului milionar. Mai precis, acesta și-ar fi înșelat soția cu două blonde în jacuzzi, timp în care Monica se afla în Statele Unite. Ulterior, vedeta i-ar fi transmis mesajul de adio menționat mai sus.

Articolul Mesajul de adio pe care Monica Gabor i l-a transmis lui Irinel Columbeanu: „Tu ești cel care m-a creat”! Ce i-a scris bruneta când i-a cerut divorțul apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top