sport

Mașina de doar câteva mii de euro în care românca mai bogată decât Ion Țiriac și-a plimbat soțul: „Totul în Italia este despre Ferrari, ne deconectăm puțin”

Mașina de doar câteva mii de euro în care românca mai bogată decât Ion Țiriac și-a plimbat soțul: „Totul în Italia este despre Ferrari, ne deconectăm puțin”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Deși este căsătorită cu ”Piero Ferrari”, patronul unuia dintre cele mai cunoscute branduri de automobile din lume, Romina Gingașu s-a plimbat de curând cu Dacia. Românca nu a fost singură, ci împreună cu parterul ei de viață. Cum s-au afișat cei doi pe străzile din București, puteți afla în continuare.

Romina Gingașu și Piero Ferrari, cu Dacia la plimbare prin București

După cum probabil știți deja, Romina Gingașu este căsătorită cu Piero Ferrari. În vârstă de 78 de ani, soțul româncei este moștenitorul imperiului automobilistic și are o avere estimată la nu mai puțin de 6,3 miliarde de euro. Cei doi locuiesc în Italia, însă Romina vine adesea în România, mai ales că are afaceri în țara noastră.

Vedeta investește în imobiliare încă din 2016. De curând, Gingașu a mărturisit lui Pierro Ferrari îi place foarte mult în România. Ba chiar mai mult de atât, italianul și-a achiziționat o Dacia. În urmă cu aproximativ o lună de zile, Romina și soțul ei s-au plimbat cu autoturismul pe străzile din Capitală.

Romina: ”Am cumpărat o Dacia”

În direct la Digi FM, soția lui Piero Ferrari a vorbit despre noul său proiect din România. Totodată, Romina a oferit și câteva detalii mai puțin cunoscute despre miliardarul italian. În direct la ”Matinalii” a intrat și magnatul.

Românca susține că vine în România aproape în fiecare lună, iar de cele mai multe ori Piero o însoțește. În urmă cu ceva timp, cei doi s-au plimbat, după cum spuneam, cu Dacia prin București.

”Vine în fiecare lună. Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul în Italia este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer”, a transmis Romina Gingașu, potrivit Digi FM.

@digifmradio Astăzi, în matinalul #DigiFM: cum se plimbă Piero Ferrari și Romina Gingașu cu Dacia prin București #digifm #casastii ♬ original sound – digifmradio

Câți bani a investit Romina Gingașu în România

Până să se căsătorească cu magnatul italian, Romina Gingașu a lucrat la o companie care vindea avioane private. Se pare că prin prisma acestui job l-a cunoscut pe Ferrari. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară când românca a încercat să-i vândă un avion de lux actualului său soț.

Ulterior, vedeta a renunțat la acest job, schimbându-și complet domeniul de activitate. Mai precis, Gingașu a început să investească în imobiliare. Conform informațiilor apărute în presa mondenă, până în prezent, soția lui Piero Ferrari a investit câteva milioane de euro în diferite proiecte rezidențiale din România.

Articolul Mașina de doar câteva mii de euro în care românca mai bogată decât Ion Țiriac și-a plimbat soțul: „Totul în Italia este despre Ferrari, ne deconectăm puțin” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top