sport

Hațegan a spus de ce a revenit în arbitraj, dar și ce star mondial l-a impresionat: „N-a zis niciun cuvânt”

Hațegan a spus de ce a revenit în arbitraj, dar și ce star mondial l-a impresionat: „N-a zis niciun cuvânt”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Hațegan a spus de ce a revenit în arbitraj dar și ce star mondial l-a impresionat.

Ovidiu Hațegan a revenit, în această vară, în arbitraj, după o pauză de un an și patru luni, cauzată de mai multe probleme cardiace.

Hațegan a spus de ce a revenit în arbitraj, dar și ce star mondial l-a impresionat

Ovidiu Hațegan susține că arbitrajul reprezintă viața sa, acesta fiind motivul pentru care nu a putut să-și încheie cariera, după problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Totodată, Hațegan a dezvăluit că, unul dintre fotbaliștii care l-au impresionat prin atitudinea pe care o au în teren, este Leo Messi.

„Suntem parte integrantă din fotbal, a treia echipă din teren, nu suntem inamici. Fără arbitri nu poate începe un meci. Personal, când am intrat prima dată pe teren ca arbitru la un meci, m-am îndrăgostit de arbitraj. Cel mai important este să încerce această experiență și, sprijiniți de toți cei implicați în fotbal, să rămână în arbitraj. Ulterior, pe parcurs, cu munca din spate, vor avea parte de toate satisfacțiile pe care le avem și noi. Dacă vrei să ajungi în vârf, trebuie să te dedici acestei meserii.

Arbitrajul este viața mea, dar asta nu înseamnă că îl pun mai presus de familie sau de propria viață. Așa că am revenit doar după ce am simțit că sunt în stare și după ce medici foarte buni din România și din străinătate mi-au dat OK-ul.

Am întâlnit până acum mulți jucători cu bun simț, educați. Messi m-a impresionat prin modestie, prin respectul de care a dat dovadă. Niciodată nu a zis vreun cuvânt la adresa noastră, a arbitrilor, și nici la adresa adversarilor. Cu toate că era un jucător marcat strâns de jucătorii adverși, iar aceștia îl șicanau, îl faultau constant”, a declarat Ovidiu Hațegan, pentru FRF TV.

Articolul Hațegan a spus de ce a revenit în arbitraj, dar și ce star mondial l-a impresionat: „N-a zis niciun cuvânt” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top