sport

Gheorghe Mustață, liderul galeriei de la FCSB, ultimatum pentru Tavi Popescu: ”Să lase figurile și plânsetele. Vrem titlul!”. Exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei de la FCSB, ultimatum pentru Tavi Popescu: ”Să lase figurile și plânsetele. Vrem titlul!”. Exclusiv
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Octavian Popescu (20 de ani) a ajuns o umbră a fotbalistului care impresiona fotbalul românesc în sezonul trecut. Mutat de Gigi Becali (65 de ani) pe toate posturile de la mijloc în sus, mai puțin pe cel pe care a dat mereu randament, extremă stânga, tânărul fotbalist pare a fi ajuns cu moralul la pământ.

Rezervă în derby-ul FCSB – Rapid 1-2, Tavi Popescu a intrat la pauză în locul lui Ovidiu Popescu și a jucat în rolul de inter. Fotbalistul, de pe urma căruia Gigi Becali spera la zeci de milioane de euro, a fost mai mereu nervos, s-a certat cu arbitrul iar la final a izbucnit în plâns. Atitudinea lui Octavian Popescu a enervat întreaga suflare roș-albastră, de la finanțator și până la cei mai pătimași suporteri.

Fanii liderului la zi din Superliga nu le-au mai găsit circumstanțe atenuante favoriților și le-au transmis acestora un ultimatum. La FCSB nu se mai dorește ratarea titlului, astfel că reacții, precum cea a lui Tavi Popescu nu-i mai impresionează pe cei de acolo.

VIDEO cu Gheorghe Mustață despre Octavian Popescu și viitorul său de la FCSB

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a răbufnit și i-a transmis un mesaj tranșant lui Popescu.

”Tavi Popescu e unul dintre copiii mei, unul dintre preferații mei. E foarte bun prieten și cu copilul meu. Problema la el e alta. Să lase figurile și să joace fotbal. Să fie și el serios, cum este un Coman, cum este Olaru, și să înceteze cu chestiile astea, cu plânsetele, pentru că nu impresionează pe nimeni.

Joci în campionatul românesc, joci de atâția ani, joci la echipa națională. Nu cred că mai putem vorbi acum de ‘domne’, e un copil’. E un copil, adevărat, dar mentalitatea lui trebuie să fie de un om matur care joacă în Liga 1 de atât timp, știe ce înseamnă să joci și cu 40.000-50.000 de oameni în tribună, știe cum să joci și cu 3.000-4.000-5.000 de spectatori, nu contează. În momentul în care ai intrat pe teren, uiți absolut tot și îți faci meseria”, a spus Mustață, într-o intervenție în direct găzduită de emisiunea PlaySport Live.

Mustață: ”Oamenii nu mai pot rezista”

Liderul galeriei roș-albaștrilor și-a continuat tirada la adresa lui Tavi Popescu și i-a transmis acestuia să nu mai apară cu ”figuri pe teren”.

”Toată lumea știe cum juca anul trecut, presa îl ridica în slăvi, ce goluri dădea, ce pase dădea, pentru că exista seriozitatea când intra pe teren. Oamenii nu mai pot rezista, au rezistat opt ani, dar nu mai pot accepta pierderea unui nou campionat, și cu figuri pe teren. E copil cuminte, dar trebuie să înțeleagă asta. Nu poți să mai spui lasă-l că e copil, lasă-l că e copil și el nu-și mai revine de un an.

Am vorbit cu el, e iubit de suporterii Stelei, are calități de fotbalist, dar ceva se întâmplă cu el”, a mai spus Mustață, la PlaySport.

Articolul Gheorghe Mustață, liderul galeriei de la FCSB, ultimatum pentru Tavi Popescu: ”Să lase figurile și plânsetele. Vrem titlul!”. Exclusiv apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top