sport

Clubul nu l-a transferat pe super-fotbalist din cauza relației pe care o avea cu o actriță! A ajuns la Real Madrid și a făcut senzație

Clubul nu l-a transferat pe super-fotbalist din cauza relației pe care o avea cu o actriță! A ajuns la Real Madrid și a făcut senzație
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Bayern Munchen a decis să nu îl transfere în cele din urmă pe Mesut Ozil în vara anului 2010, în ciuda faptului că bavarezii au avut un interes în acest sens, din cauza relației pe care fostul mijlocaș ofensiv o avea la momentul respectiv cu o actriță care era cu aproape 7 ani mai în vârstă decât el.

Clubul nu l-a transferat pe super-fotbalist din cauza relației pe care o avea cu o actriță! A ajuns la Real Madrid și a făcut senzație

În cele din urmă, fostul fotbalist german de origine turcă a ajuns la Real Madrid, fiind transferat de „galactici” de la Werder Bremen în schimbul sumei de 18 milioane de euro, și a fost extrem de apreciat pe „Santiago Bernabeu” în cei trei ani în care a îmbrăcat tricoul blanco, înainte de transferul la Arsenal, care s-a făcut pentru 47 de milioane de euro.

Acum, tatăl lui Mesut Ozil, Mustafa, care nu mai ține legătura cu fiul său deja de câțiva ani buni, a vorbit în cadrul podcast-ului „RTL +” despre motivele pentru care fostul internațional german a ratat acel transfer la Bayern Munchen.

El a dezvăluit că principala cauză a fost reprezentată de relația pe care Mesut o avea la momentul respectiv cu actrița germană Anna-Maria Lagerblom.

În 2010, Mesut aproape a ajuns la Bayern Munchen în detrimentul lui Real Madrid, dar Bayern nu a văzut cu ochi buni relația lui cu Anna-Maria Lagerblom”, a spus Mustafa Ozil, citat de marca.com.

Conform sursei citate, Mesut Ozil a avut o relație cu Anna-Maria Lagerblom timp de circa un an și jumătate, care s-a încheiat în noiembrie 2010. Ulterior, în 2012, ea s-a măritat cu rapperul Bushido.

Tatăl lui Ozil este extrem de dezamăgit din cauza retragerii fiului său din echipa națională a Germaniei

Recent, Mustafa a vorbit în Bild despre acest subiect și a spus că și-ar dori să aibă o baghetă magică, pentru a putea da timpul înapoi și pentru a-l convinge pe Mesut să nu se retragă din „Mannschaft”.

Fostul mijlocaș, născut la Gelsenkirchen și crescut de Schalke 04, campion mondial în 2014 cu naționala Germaniei, a decis în 2018 să se retragă din prima reprezentativă din cauza unor atacuri pe care le-a suferit din partea fanilor pe rețelele de socializare, din cauza religiei sale în principal.

Dacă aș avea o baghetă magică, aș vrea să dau timpul înapoi. Nu este posibil să se încheie așa cariera lui Mesut. Încă nu pot să accept, nici până în prezent. Sunt trist și dezamăgit. Mă doare. Ca tată al său, mi-aș fi dorit să ignore pur și simplu mesajele de pe rețelele de socializare legate de origini, religie și politică. Era un sportiv”, a spus atunci Mustafa Ozil în Bild.

În luna martie a acestui an, Mesut Ozil s-a retras și din fotbalul de club. Ultima dată el a evoluat în Turcia, la Istanbul Bașakșehir, după ce anterior a fost legitimat și la Fenerbahce.

The post Clubul nu l-a transferat pe super-fotbalist din cauza relației pe care o avea cu o actriță! A ajuns la Real Madrid și a făcut senzație appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top