sport

„Asta vrea Gigi” / „Păi, sunt vreo 6 de toți în lume”. Ce jucător visează să aducă Becali la FCSB

„Asta vrea Gigi” / „Păi, sunt vreo 6 de toți în lume”. Ce jucător visează să aducă Becali la FCSB
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit care este profilul de vârf pe care îl vrea Gigi Becali, însă a fost imediat ”luat peste picior” de fostul internațional Basarab Panduru, dar și de jurnalistul Silviu Tudor Samuilă.

Mihai Stoica: ”Gigi preferă un atacant de peste 1.90m înălţime şi să fie combinativ”

Prezent în cadrul emisiunii Sport Report, Mihai Stoica a ținut să precizeze că finanțatorul Gigi Becali își dorește la formația roș-albastră un atacant de peste 1.90 m înălțime, dar care să fie și combinativ. La auzul acestor vorbe, ceilalți oameni din platou, Tudor Samuilă și Basarab Panduru, au izbucnit într-o criză de râs și nu au ezitat să fie ironici. În timp ce moderatorul a spus că opțiunile sunt limitate, analistul TV l-a identificat doar pe Haaland, locul 2 în clasamentul Balonului de Aur anul acesta, corespunzător profilului.

Dialogul dintre cei 3 este redat mai jos:

MM Stoica: „Deci ca să fie foarte clar, Gigi preferă un atacant de peste 1.90m înălţime şi să fie combinativ!”

Silviu Tudor Samuilă: „Sunt vreo 6 de toţi în lume care să aibă înălţimea asta şi să fie şi combinativi, nu ştiu cum să-ţi zic! (n.r. râde)”

Basarab Panduru: „Păi e Haaland, cine mai e? Cam asta-i tot! (n.r. râde). Pe vremuri mai erau. Mario Gomez, Bas Dost. Dzeko cred că e acum care să aibă şi el 1.90m. Dar unde-i găseşti? Poţi să-i găseşti, dar e greu de tot!”

Becali, nemulțumit de atacanții actuali

În derby-ul cu Rapid, FCSB a început cu Compagno în poziția de vârf, însă acesta a fost înlocuit la pauză cu Dorin Rotariu. Niciunul dintre cei doi oameni de atac nu l-au impresionat pe Becali, ba chiar au fost criticați foarte dur. În consecință, omul de afaceri a transmis că va transfera în iarnă doi atacanți.

„Asta e, mie nu îmi pare rău când încerc ceva (n.r. despre transferul lui Dorin Rotariu). Iau în iarnă atacant. Iau doi atacanţi. Schimb pe unu, îl bag pe celălalt. Nu vreau să mai risc anul ăsta. Acum vreau campionatul la siguranţă.”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Articolul „Asta vrea Gigi” / „Păi, sunt vreo 6 de toți în lume”. Ce jucător visează să aducă Becali la FCSB apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top