sport

A venit nota de plată pentru Șumudică. Ce amendă uriașă a primit pentru eliminarea din meciul cu Rizespor

A venit nota de plată pentru Șumudică. Ce amendă uriașă a primit pentru eliminarea din meciul cu Rizespor
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

A venit nota de plată pentru Șumudică. Ce amendă uriașă a primit pentru eliminarea din meciul cu Rizespor.

Marius Șumudică a fost trimis în tribună de arbitrul Ali Şansalan, în minutul 58 al partidei Gaziantep – Rizespor, 2-0, din ultima etapă de campionat. Motivul? Tehnicianul român a protestat vehement la adresa arbitrului.

A venit nota de plată pentru Șumudică. Ce amendă uriașă a primit pentru eliminarea din meciul cu Rizespor

Marius Șumudică nu va putea sta pe banca lui Gaziantep la următorul meci, cu Alanyaspor. În plus, Comisia de Disciplină a decis să-l amendeze pe antrenorul român cu 39.000 de lire turcești (1.281 de euro) pentru comportament nesportiv.

Însă, Șumudică ar putea să achite o sumă mult mai mare pentru comportamentul său. Potrivit Kenthaber27.com, în contractul cu Gaziantep, Șumudică are stipulată o clauză conform căreia trebuie să plătească o penalizare de 10.000 de euro, pentru fiecare eliminare.

„Toată lumea așteaptă să vadă dacă amenda va fi și plătită sau dacă președintele clubului îl va ierta de penalizarea financiară”, scrie sursa citată.

Rămâne de văzut, în zilele următoare, dacă șefii lui Gaziantep îl vor sili pe Șumudică să achite 10.000 de euro, din cauza comportamentului său. În orice caz, președintele lui Gaziantep, Memik Yilmaz, a avut un mesaj de susținere pentru tehnicianul român.

„Și orașul îl iubește, suntem fericiți că îl avem antrenor. A resuscitat echipa într-un timp scurt. Este un tip care își iubește slujba. Ne bazăm pe el și avem încredere că va face lucruri bune mai departe. Avem așteptări mari de la Șumudică.

Ne-am revenit în ultimele cinci partide. Jucătorii noștri s-a obișnuit unul cu celălalt, fiecare și-a ameliorat evoluția. Sperăm să ajungem acolo unde merităm să fim. Primul nostru obiectiv e să jucăm un fotbal bun”, a spus Memik Yilmaz.

În prezent, Gaziantep se află pe locul 13 în prima ligă turcă, cu 12 puncte obținute după 11 meciuri jucate.

Articolul A venit nota de plată pentru Șumudică. Ce amendă uriașă a primit pentru eliminarea din meciul cu Rizespor apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top