sport

Gigi Becali îi face loc favoritului său în primul „11” la FCSB! Un jucător de bază e în pericol. „Acolo îi vine cel mai bine!”

Gigi Becali îi face loc favoritului său în primul „11” la FCSB! Un jucător de bază e în pericol. „Acolo îi vine cel mai bine!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Mihai Lixandru (22 de ani) a reușit să impresioneze în meciurile în care a jucat pentru FCSB, iar Gigi Becali e dispus să îi facă loc în primul „11” la vicecampioana României.

Gigi Becali îi face loc favoritului său în primul „11” la FCSB! Un jucător de bază e în pericol. „Acolo îi vine cel mai bine!”

Mihai Lixandru a jucat în șapte meciuri pentru FCSB în sezonul 2023-2024, dintre care cinci în Superliga, unul în Cupa României și unul în preliminariile pentru Conference League, iar tânărul fotbalist i-a cucerit pe Meme Stoica și Gigi Becali.

Fotbalistul în vârstă de 22 de ani poate juca trei poziții, stoper, închizător sau inter, însă Meme Stoica susține că Mihai Lixandru se simte cel mai bine când joacă pe postul de închizător.

După ce Gigi Becali a cerut să i se facă loc în primul „11” de la FCSB lui Mihai Lixandru, Meme Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a dezvăluit care este poziția perfectă pentru fotbalistul în vârstă de 22 de ani, iar aceasta este ocupată de Adrian Șut.

Lixandru joacă trei poziţii, stoper, închizător, inter. Acum a jucat inter. E închizător. Acolo îi vine cel mai bine. Inter trebuie să schimbe ritmul, inter e Olaru”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce a spus Gigi Becali despre Mihai Lixandru

Gigi Becali a cerut să i se facă loc lui Mihai Lixandru în echipa de start a vicecampioanei României, însă acesta a transmis că dacă ar fi să aleagă între Damjan Djokovic, Ovidiu Popescu și Mihai Lixandru, atunci l-ar fi ales pe cel din urmă pentru titularizare.

„Ia să-l vedeţi voi acum pe Lixandru. Că pe el tot eu l-am văzut un meci şi am zis: «Bă, ăsta trebuie să fie fotbalist, trebuie să joace».

Acum e marea întrebare: Djokovic, Ovidiu Popescu sau Lixandru? Trei pe un inter dreapta sau stânga. E bătaie pe postul ăla. Cred că o să merg pe mâna lui Lixandru. Banii contează.

Ovidiu Popescu e foarte bun, e agresiv, face pressing sus, numai că el la un moment dat, după ce vede că joacă bine 50-60 de minute îşi ia lumea în cap.

Nu mai stă smerit să joace. Încearcă el execuţii, exterioare, călcâie… ‘Bă, eşti nebun’? Tu nu poţi face aia”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik

The post Gigi Becali îi face loc favoritului său în primul „11” la FCSB! Un jucător de bază e în pericol. „Acolo îi vine cel mai bine!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top