sport

Cucu de la Noaptea Târziu, prima reacție după ce a aflat că DJ Lalla a murit. Laura Roșca a fost găsită pe plajă în Mamaia Nord de un grup de sportivi

Cucu de la Noaptea Târziu, prima reacție după ce a aflat că DJ Lalla a murit. Laura Roșca a fost găsită pe plajă în Mamaia Nord de un grup de sportivi
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ieri dimineață, pe plaja din Mamaia, un grup de sportivi au găsit trupul neînsuflețit al unei tinere. Ulterior, oamenii legii au constatat că este vorba despre Laura Roșca (DJ Lalla). După ce a aflat de tragicul eveniment, Cucu de la Noaptea târziu a transmis un mesaj emoționant. Se pare că cei doi se cunoșteau de la radio.

Cucu de la Noaptea Târziu, reacție uluitoare după ce a aflat că DJ Lalla a murit

În dimineața zilei de joi, 28 septembrie, pe o plajă din Mamaia Nord s-a dat alertă. O tânără a fost găsită fără suflare. Ulterior s-a aflat și identitatea acesteia, fiind vorba de DJ Lalla. Se pare că a fost identificată inițial după tatuaje. Conform informațiilor apărute în presă, trupul neînsuflețit al Laurei Roșca a fost găsit de un grup de sportivi.

În vârstă de 34 de ani, Laura Roșca avea o comunitate foarte mare de urmăritori pe rețelele sociale. În ultima sa postarea pe social media, DJ Lalla a transmis, printre altele, mesajul ”Asigură-te că totul merită”. Tânăra era din Turda, însă locuia în Capitală. Toți cei care au cunoscut-o sunt profund îndurerați, iar printre aceștia se numără și Cucu de la Noaptea Târziu.

Horațiu: ”Drum bun colega”

Horațiu Cuc (Cucu de la Noaptea Târziu) o cunoștea pe DJ Lalla de mai multă vreme. Se pare că au lucrat împreună la același post de radio. Ba chiar mai mult de atât, cei doi aveau de gând să realizeze un interviu împreună, însă l-au tot amânat, iar acum este prea târziu. Nu cu mult timp în urmă, Cucu a transmis pe Instagram un mesaj de-a dreptul sfâșietor.

Cucu de la Noaptea Târziu, prima reacție după ce a aflat că DJ Lalla a murit. Laura Roșca a fost găsită pe plajă în Mamaia Nord

”Acum 2 ani am avut primul contact cu @radio3net prin @lalla ! Pe atunci nu știam și nici nu îmi imaginam că o să fac parte din acest radio și că Lalla o să-mi devină colegă!

La un an distanță (anul trecut) am devenit colegi și de atunci tot ziceai tu că vrei să facem un interviu cu experiența mea din Bali…Dar nu am mai reușit…Facem altă dată interviul… Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi!! Drum bun colega!!”, a fost mesajul lui Cucu de la Noaptea Târziu.

Conform informațiilor inițiale, DJ Lalla a fost găsită fără suflare în timp ce corpul ei era pe jumătate în apă. Oamenii legii care au sosit la locul incidentului au raportat că nu au descoperit urme de violență pe corpul Laurei Roșca, precizând că cea mai probabilă cauză a decesului a fost înecul.

Articolul Cucu de la Noaptea Târziu, prima reacție după ce a aflat că DJ Lalla a murit. Laura Roșca a fost găsită pe plajă în Mamaia Nord de un grup de sportivi apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top