sport

Cea mai mare nebunie văzută vreodată: O mașină acoperită cu peste 100.000 de cristale Swarovski se vinde cu 17.000 de euro! Cum arată

Cea mai mare nebunie văzută vreodată: O mașină acoperită cu peste 100.000 de cristale Swarovski se vinde cu 17.000 de euro! Cum arată
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Unii ar putea fi de părere că o mașină acoperită complet cu cristale strălucitoare nu este ceva neobișnuit în zilele noastre. Cu toate acestea, autoturismul despre care vom vorbi în rândurile de mai jos este pur și simplu fabulos. Deși este acoperită cu cristale Swarovski, mașina se vinde la prețul de 17.000 euro.

Cum arată autoturismul acoperit cu peste 100.000 de cristale Swarovski. Se vinde cu doar 17.000 de euro

Un Jaguar E-Type, acoperit cu cristale Swarovski se vinde cu doar 15.000 de lire sterline. A fost nevoie de mai mult de 300 de ore, în două luni, pentru a reproduce autovehiculul, însă a meritat. De menționat este faptul că, există un motiv foarte bun pentru prețul extrem de scăzut, deoarece mașina este de fapt o jucărie pentru copii și are jumătate din dimensiunea modelului real.

Este produs de Halfscale Cars ca o replică în miniatură. Aceste modele sunt fabricate cu pedale, cu o baterie electrică sau cu un motor pe benzină. Există peste 100.000 de cristale Swarovski. Modelul despre care vorbim este vândut de casa de licitații RM Sotheby’s, care va scoate mașina la licitație pe 4 noiembrie.

Designul mașinii aduce un omagiu Serii 1, cu faruri frezate, bare de protecție subțiri și o mică grilă frontală ovală. Cabina este tapițată cu piele de căprioară plușată, scaunele sunt în stil bancă, iar podeaua este mochetă pe ambele părți cu cusături diamantate.

Cea mai mare nebunie văzută vreodată. O mașină acoperită cu peste 100.000 de cristale Swarovski se vinde cu 17.000 de euro / Foto: Profimedia

Ce viteză atinge

Acest incredibil E-Type atinge o viteză maximă de 24 km/h, mult mai mică în comparație cu 246 km/h, cât prinde modelul original. Cu toate acestea, arată arată exact la fel ca mașina originală. Modelat după versiunea clasică Seria 1, care a ieșit pentru prima dată de pe linia de producție în 1961, are chiar un claxon funcțional, dar și faruri.

După cum vă spuneam, mini-mobilul va fi scos la licitație de RM Sotheby’s, cu un preț orientativ cuprins între 12.000 și 15.000 de lire sterline. Un purtător de cuvânt al casei de licitații a declarat: ”Distracția nu trebuie să fie întotdeauna la dimensiunea normală. Luați în considerare să dețineți o mașină mică și strălucitoare ca acest Crystal E-Type pentru copii”.

”Împodobită cu peste 100.000 de cristale Swarovski Xirius, aplicate manual, pentru fiecare mașină în parte, echipa noastră are nevoie de aproximativ două luni pentru a le aplica. Designul mașinii este un omagiu adus modelului din Seria 1, cu faruri acoperite, bare de protecție subțiri și grila frontală ovală mică”, a spus purtătorul de cuvânt al Halfscale, potrivit The Sun.

Articolul Cea mai mare nebunie văzută vreodată: O mașină acoperită cu peste 100.000 de cristale Swarovski se vinde cu 17.000 de euro! Cum arată apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top