sport

Echipa de care se teme Real în Champions League. Carlo Ancelotti a fost sincer. ”S-a întărit vara asta”

Echipa de care se teme Real în Champions League. Carlo Ancelotti a fost sincer. ”S-a întărit vara asta”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

În această seară începe Liga Campionilor, cea mai importantă competiție intercluburi din lume.

Real Madrid conduce în topul trofeelor câștigate, însă Carlo Ancelotti vede o altă formație cu prima șansă în această campanie.

Ancelotti a dat verdictul în Liga Campionilor

Real Madrid debutează în Liga Campionilor, marți, într-o grupă din care mai fac parte echipe precum Napoli, Union Berlin și Braga. Primul hop în calea spaniolilor îl reprezintă echipa din capitala Germaniei, o partidă programată pe Santiago Bernabeu.

Vicecampioana din La Liga nu-l va avea la dispoziție pentru duelul cu Union pe fundașul Dani Carvajal, o informație confirmată chiar de antrenorul Carlo Ancelotti.

Preferăm să-l odihnim pentru a evita probleme. El va fi supus unor teste mâine. Se simte destul de bine, așa că credem că nu este ceva grav; ar putea reveni curând.”, a spus managerul italian, la conferința de presă premergătoare partidei.

În mod normal, Real Madrid ar trebui să se califice, fără mari probleme, în următoarea rundă, astfel că jurnaliștii au fost mai intrigați de un alt subiect. Concret, aceștia l-au întrebat pe antrenorul care a reușit să câștige cu echipa din capitala Spaniei Liga Campionilor care este principala favorită la trofeu, iar răspunsul acestuia a stârnit unele controvese.

Cred că City sunt favoriți. Ei au o echipă care le-a permis să câștige anul trecut, care nu s-a schimbat prea mult. Există întotdeauna surprize, mai ales în fazele ulterioare, dar în acest moment City ar putea fi considerați favoriți. Niciodată nu ne-am considerat favoriți și nici nu cred că City se consideră așa astăzi.”,  mai adăugat Ancelotti.

Legat de obiectivul echipei pe plan european, viitorul tehnician al naționalei Braziliei declară că elevii săi vor ținți minim faza semifinalelor.

În mod evident, obiectivul nostru este să trecem de faza grupelor, să ajungem în sferturi și să concurăm până la sfârșit. A ajunge în ultimele patru, putem spune asta fără prea multă presiune, este un obiectiv pe care putem să-l atingem.”, a concluzionat Carlo Ancelotti.

În ultimul sezon de Liga Campionilor, Real Madrid a fost eliminată în penultimul act, chiar de viitoarea campioană, Manchester City. După un 1-1 în Spania, trupa pregătită de Pep Guardiola a reușit să se impună cu un neverosimil, 4-0.

Articolul Echipa de care se teme Real în Champions League. Carlo Ancelotti a fost sincer. ”S-a întărit vara asta” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top