sport

Meme Stoica cere măsuri urgente împotriva ultrașilor care au făcut scandal la meciul naționalei. „Trebuie interziși pe viață. Nu e cauza ta conflictul dintre Serbia și Kosovo”

Meme Stoica cere măsuri urgente împotriva ultrașilor care au făcut scandal la meciul naționalei. „Trebuie interziși pe viață. Nu e cauza ta conflictul dintre Serbia și Kosovo”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Meme Stoica a avut o reacție dură la adresa fanilor din facțiunea Uniți sub Tricolor. Suporterii au afișat banere care au oprit meciul România – Kosova.

„Kosova e Serbia”, a fost scandarea fanilor români care i-a enervat pe kosovari. Aceștia i-au cerut arbitrului să oprească jocul pentru că s-au simțit lezați.

Partida din preliminariile EURO 2024 a fost oprită dimtp de 50 de minute și s-a reluat după lungi negocieri între suporterii români și oficialii FRF. Meme Stoica, managerul FCSB, nu i-a iertat pe ultrași și a cerut măsuri aspre.

Discurs dur al lui Meme Stoica

Nu e cauza ta conflictul dintre Serbia și Kosovo.
Guvernul României s-a pronunțat, nu e recunoscut statul Kosovo. Ce treabă ai tu să vii la meci, să te implici într-un conflict care nu e al tău. Dar ce a zis omul, are tatuaje, se vede la televizor, mai întrerupe și meciul.

Pentru unul ca ăsta, nu joci următorul meci pe teren propriu. Inventivi sunt, au cum să bage bannerele, dar nu e în regulă. Sunt ușor de identificat, nu e mare lucru, după care îi interzici pe viață pe orice stadion din România.

Ți-e greu să-i identifici? Uite cât de clar se văd pe poza asta, plus că ei se știu, sunt aceleași personaje cam mereu, a spus Mihai Stoica la Orangesport.

Meciul România – Kosovo s-a reluat, iar naționala lui Edi Iordănescu a câștigat greu, 2-0, în repriza a doua, dupa ce kosovarii au rămas în 10 oameni.

Articolul Meme Stoica cere măsuri urgente împotriva ultrașilor care au făcut scandal la meciul naționalei. „Trebuie interziși pe viață. Nu e cauza ta conflictul dintre Serbia și Kosovo” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top