sport

CSM București – Rapid, derby-ul din Liga Florilor se joacă azi în Sala Polivalentă! Ultimul meci pemtru Kim Rasmussen? Cine transmite la tv partida

CSM București – Rapid, derby-ul din Liga Florilor se joacă azi în Sala Polivalentă! Ultimul meci pemtru Kim Rasmussen? Cine transmite la tv partida
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Etapa a treia din campionatul național de handbal feminin – Liga Florilor – aduce în prim-plan derby-ul CSM București – Rapid București.

CSM București – Rapid, derby-ul din Liga Florilor se joacă azi în Sala Polivalentă! Cine transmite la tv partida

Partida va fi azi, de la ora 17:30, în Sala Polivalentă din Capitală și va fi transmisă la TV de Pro Arena, și va fi LIVEtext pe site-ul ProSport.ro.

Cele două echipe sunt practic reprezentantele României în grupele Champions League, competiție care a început weekend-ul tercut cu faza grupelor.

CSM Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 28-24 (16-10), formaţia Odense Handbold, în timp ce giuleștencele au fost întrecute duminică, în deplasare, de gruparea daneză Team Esbjerg, scor 30-28 (16-12).

Rapid Bucureşti, cu un început de sezon dezastruos, a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 29-25 îri prima etapă cu Corona Brașov. Asta după ce a fost umilită în Supercupă chiar de echipa Primăriei Capitalei, 22-31. În a doua etapă a obținut o victorie cu Baia Mare.

Pleacă sau nu Kim Rasmussen?

Se discută tot mai intens despre demiterea danezului Kim Rasmussen, antrenor adus sezonul trecut în locul spaniolului Carlos Viver. Totul depinde de rezultatul partidei de azi și, evident, de prestația echipei din Giulești.

„Le vom simți lipsa suporterilor mult, dar trebuie să ne facem treaba. Trebuie să jucăm pentru ei și atunci când nu sunt în sală”, a declarat danezul înainte de meci.

Fanii rapidiști nu vor veni la meci. Anunțul a fost realiat acum 48 de ore. „Pentru ca partida de miercuri seară împotriva CSM să nu mai constituie un (nou) prilej de jocuri psihologice și neînțelegeri, clubul nostru a luat decizia, împreună cu liderii Peluzei Nord, de a nu avea galerie organizată la acest meci”, se spune pe pagina de Facebook a celor de la Handbal Rapid.

The post CSM București – Rapid, derby-ul din Liga Florilor se joacă azi în Sala Polivalentă! Ultimul meci pemtru Kim Rasmussen? Cine transmite la tv partida appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top