sport

Breaking News. Echipa României U 21, implicată într-un accident de circulație în Albania. Mai multe mașini au lovit autocarul naționalei

Breaking News. Echipa României U 21, implicată într-un accident de circulație în Albania. Mai multe mașini au lovit autocarul naționalei
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ghinion pentru naționala de tineret în Albania. După ce a pierdut cu 2-3, jucătorii naționalei au fost implicați și într-un acccident.

Dezvăluirea a fost făcută de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Din câte se pare, autocarul naționalei a fost lovit de mai multe mașini în timp se îndrepta spre aeroport.

Este lovit autocarul în Albania. Nu este nicio victimă. În drum spre aeroport. A fost un accident pe autostradă. Probabil a fost un carambol. Am înțeles că au intrat mai multe mașini în autocar”, a spus Mihai Stoichiță la Fanatik.

A fost primul meci pentru Daniel Pancu pe banca naționalei de tineret. România a condus cu 2-0 în Albania, dar finalul a fost un dezastru. Albanezii au marcat trei goluri și au câștigat partida cu 3-2.

Naționala de tineret este într-o grupă cu Albania, Elveția, Muntenegru, Finlanda și Albania.

Articolul Breaking News. Echipa României U 21, implicată într-un accident de circulație în Albania. Mai multe mașini au lovit autocarul naționalei apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top