sport

Acuzații înfiorătoare din cantonamentul naționalei României! Impresarul dezvăluie de ce ar fi fost umilit fotbalistul convocat de la Rapid: „Vina lui e că nu bea, nu fumează și nu joacă poker la 3 noaptea! I-au spus în față de ce urmau să-și bată joc de el”

Acuzații înfiorătoare din cantonamentul naționalei României! Impresarul dezvăluie de ce ar fi fost umilit fotbalistul convocat de la Rapid: „Vina lui e că nu bea, nu fumează și nu joacă poker la 3 noaptea! I-au spus în față de ce urmau să-și bată joc de el”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Câteva acuzații înfiorătoare au venit, marți seară, din cantonamentul naționalei U21 a României. Impresarul care îl reprezintă pe fotbalistul convocat de la Rapid dezvăluie de ce ar fi fost umilit jucătorul și în același timp spune cum a fost întâmpinat acesta în momentul în care s-a prezentat la lot.

Un nou scandal cu FRF și Cătălin Cîrjan în prim-plan! Acuzații înfiorătoare din cantonamentul naționalei României: impresarul Cătălin Sărmășan dezvăluie de ce ar fi fost umilit fotbalistul convocat de la Rapid

Cătălin Cîrjan a fost implicat într-un scandal de proporții cu FRF în luna martie a acestui an, după ce a declarat că Mihai Stoichiță decide tot la naționalele României, inclusiv schimbările din timpul meciurilor. Discursul dur al fotbalistului a venit după ce a fost ignorat de selecționerul U21, respectiv nu a fost convocat pentru o acțiune a echipei naționale.

Lunile au trecut, spiritele s-au calmat, Cîrjan a semnat cu Rapid din postura de fotbalist împrumutat de la Arsenal, iar în cele din urmă a venit și convocarea la U21. Cătălin Cîrjan a fost chemat la lot pentru meciul cu Albania U21 din debutul preliminariilor Euro 2025. Partida a fost programată marți, 12 septembrie, iar Cîrjan a început-o din postura de rezervă. „Tricolorii” mici au condus cu 2-0, însă albanezii au răsturnat scorul de pe tabelă cu trei goluri marcate în minutele 63, 71 și 88.

La scorul de 2-3, în minutul 89, pe teren a fost trimis și Cătălin Cîrjan, însă nu a mai avut timp pentru a influența în vreun fel sooarta partidei.

Nemulțumit de tratamentul de care a avut parte jucătorul său, impresarul Cătălin Sărmășan a reacționat dur pe rețelele de socializare, la doar câteva ore după meciul cu Albania U21. Sărmășan a pus din nou tunurile pe FRF și a făcut câteva acuzații înfiorătoare la adresa naționalei U21, potrivit unor informații pe care le-ar deține din cantonamentul reprezentativei de tineret:

„L-au acuzat pe nedrept că nu vrea să vină la echipa națională și la prima sa reapariție sub tricolor a fost introdus în teren în minutul 90, la 3-2 pentru Albania. Un fel de bătaie de joc pentru un băiat a cărui singură “vină” e că nu bea, nu fumează, nu joacă poker până la 3 noaptea, nu râde zeflemitor cum o fac cei care vin cu întârziere la programul echipei și nu se dă lovit ca să plece la el la club când își dă seama că nu va fi titular la națională”, scrie Cătălin Sărmășan, pe pagina sa de Facebook.

Cum ar fi fost întâmpinat Cîrjan în canotnament: „Ne-ai dat la ziar!”

În continuare, Cătălin Sărmășan crede că totul a fost premeditat. Motivul care l-a determinat să ajungă la această concluzie este reprezentat de felul în care a fost întâmpinat jucătorul său în cantonamentul naționalei U21. Lui Cătălin Cîrjan i s-ar fi adus aminte de scandalul din martie pe un ton sarcastic:

„Motivul pentru care urmau să-și bată joc de el i l-au dezvăluit chiar în cantonament, când i-au reproșat în față: “Ne-ai dat la ziar!”. De ce ne mai mirăm că nu se schimbă nimic în rezultatele noastre? Pe cât de incompetenți, pe atât de răi la suflet suntem”, mai scrie impresarul fotbalistului de la Rapid.

The post Acuzații înfiorătoare din cantonamentul naționalei României! Impresarul dezvăluie de ce ar fi fost umilit fotbalistul convocat de la Rapid: „Vina lui e că nu bea, nu fumează și nu joacă poker la 3 noaptea! I-au spus în față de ce urmau să-și bată joc de el” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top